twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 23:07
Εκτύπωση

12

Την παρακάτω απάντηση έδωσε η Μ. Παππά για την εμπλοκή σε περίπτωση ανάθεσης που αφορούσε το Ν.Π. Δήμου Χίου. Η κα Παππά επικαλείται λάθος της ενδιαφερόμενης.

 

Διαβάστε το αρχικό άρθρο: ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ - ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕ EMAIL ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ

 

Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση της κα Παππά:

Με πραγματική έκπληξη διαβάσαμε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας ChiosPress με τίτλο «έτσι κανονίζονται οι αναθέσεις στο Δήμο Χίου» και ειλικρινά απορήσαμε από πού προέκυψε ζήτημα για την κατάθεση μίας προσφοράς στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων. Πράγματι, προ μηνός είχε σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα στο οποίο επισυναπτόταν μία προσφορά. Εσφαλμένα η ενδιαφερόμενη ανέφερε στο κείμενο της «προς Νομικό Πρόσωπο» και όχι «προς Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων». Ωστόσο, από πότε μία λάθος αναγραφή -και μάλιστα στο πλαίσιο της βολιδοσκόπησης για συνεργασία- αποτελεί μεμπτό ζήτημα που θα πρέπει να αποτελέσει και θέμα δημοσίευσης;

Κάθε Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και κάθε υπεύθυνος εκδηλώσεων λαμβάνει αλλά και ζητά καθημερινά προσφορές συνεργασίας. Όλες εγκρίνονται ή απορρίπτονται πάντα με βάση τις ισχύουσες διαδικασίες και σύμφωνα με όσα ορίζονται από το νομικό πλαίσιο.

Όσο δε για το ότι άλλος είναι ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και άλλος του Νομικού Προσώπου αυτό δε χρειάζεται καν ανάλυση, όπως επίσης και το ότι κάποιος μπορεί να συντάξει ένα μήνυμα με λάθος στοιχεία.

Τέλος, το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων όπως και ολόκληρος ο Δήμος λειτουργεί με διαφάνεια και χωρίς κρυφές ατζέντες. Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έρχονται μηνύματα από συλλόγους, φορείς και καλλιτέχνες και όλα αξιολογούνται και ελέγχονται. Ένα εξ αυτών εκ παραδρομής βρέθηκε και σε εσάς.

Το σίγουρο είναι ότι δεν γίνονται έτσι οι αναθέσεις αλλά και ούτε έτσι διασταυρώνονται οι ειδήσεις.

%MCEPASTEBIN%

12

image

image

Newsletter