twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 18:27
Εκτύπωση

Τον τρόπο που κανονίζονται οι αναθέσεις στον Δήμο Χίου και τον ρόλο που έχει η σύμβουλος του Στ. Κάρμαντζη, Μαργιέττα Παππά αποκαλύπτεται από διαρροή e-mail κατά λάθος.

 12

Συγκεκριμένα η κα Παππά εμφανίζεται να κανονίζει ανάθεση που αφορά το Ν.Π. Δήμου Χίου, ενώ γι’ αυτό θα έπρεπε να αποφασίζει ο Πρόεδρος του και το Διοικητικό Συμβούλιο του.



Έτσι, προκύπτουν ερωτηματικά για το ποιος τελικά είναι ο ρόλος της κα Παππά που έχει προληφθεί στον δήμο Χίου ως Σύμβουλος του Δημάρχου.

123

Από το email προκύπτει ξεκάθαρα ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ της ενδιαφερόμενης και της κα Παππά για να υποβληθεί η προσφορά και να γίνει η ανάθεση. Όμως, πώς εμπλέκεται μια σύμβουλος σε τέτοιου είδους θέματα, τα οποία αφορούν το Ν.Π. Δήμου Χίου και επίσης γιατί δεν υπάρχει ανοικτή διαγωνιστική διαδικασία; Μόνο η κα Παππά λαμβάνει τις προσφορές και τις προωθεί προς εκπλήρωσή τους.

 

Το ζήτημα είναι μείζον από πολιτική άποψη και σίγουρα θα ζητηθούν εξηγήσεις στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο από την αντιπολίτευση.

13

 

Τέλος ο κ. Μανάρας, ως Πρόεδρος του Ν.Π. Δήμου θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με το ρόλο της κα Παππά στα πράγματα του Ν.Π., αλλά και για τη σκοπιμότητα αυτής της ανάθεσης που κανονίζεται από την κα. Παππά.

 

12

image

image

Newsletter