twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 20:30
Εκτύπωση

O Δήμαρχος Οινουσσών, Γ. Δανιήλ για ακόμη μια φορά παραδίδει μαθήματα διαφάνειας και εκθέτει αυτή τη φορά τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝΧ, Β. Μυριαγκό.

12

Συγκεκριμένα Ο Δήμος Οινουσσών ενδιαφέρεται ν’ αγοράσει ακίνητο για ν’ αξιοποιηθεί ως χώρος ανέγερσης νέου Δημαρχείου και όχι μόνο δημοσιεύτηκε η πρόσκληση, αλλά ο κ. Δανιήλ την κοινοποίησε και στο FaceBook.

 

 

Αντίθετα ο κ. Μυριαγκός σε ενδιαφέρον της ΔΕΥΑΝΧ για αγορά ακινήτου για την κατασκευή νέου βιολογικού στον Καταρράκτη όχι μόνο δεν είδαμε πουθενά πρόσκληση, αλλά ούτε καν μια αναφορά στο FaceBook, στο οποίο είναι πολύ ενεργός ο κ. Μυριαγκός και ανεβάζει κάθε δραστηριότητα της ΔΕΥΑΝΧ μικρή ή μεγάλη. Τελικά το ακίνητο που εξετάζει να αγοράσει η ΔΕΥΑΝΧ είναι ακίνητο ιδιοκτησίας του συνεργάτη του Ν. Μηταράκη, Μ. Χατζηδάκη. Και μέχρι σήμερα έχουμε μείνει με την απορία πώς ο κ. Χατζηδάκης ενημερώθηκε; Καθώς ακόμη και εμείς που παρακολουθούμε συνέχεια τις αποφάσεις της ΔΕΥΑΝΧ ενημερωθήκαμε για αυτή την πρόθεση μετά την κατάθεση της πρότασης του κ. Χατζηδάκη.

 

Διαβάστε ακόμη: ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΝΧ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗ - ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΜΥΡΙΑΓΚΟΣ

 

12

image

image

Newsletter