twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 10:17
Εκτύπωση

12

Σφοδρή κριτική δέχεται και πάλι η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη και συγκεκριμένα η ΔΕΥΑΝΧ, η οποία προχωρά στην απ’ ευθείας αγορά ακινήτου στη θέση Καλαθού στην περιοχή Καταρράκτη  για την μετεγκατάσταση του Βιολογικού Καθαρισμού της τοπικής Κοινότητας Καταρράκτη.

 

Το ακίνητο ανήκει στον συνεργάτη του Ν. Μηταράκη, Μ. Χατζηδάκη.

 

Η κριτική προς τη ΔΕΥΑΝΧ εστιάζεται στην επικοινωνία της πρόσκλησης, με τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης, Β. Μυριαγκό να δηλώνει στη ChiosPress ότι η πρόσκληση αναρτήθηκε στον ιστότοπο της επιχείρησης, αλλά και ο ίδιος ενημέρωση 35 άτομα, αλλά κανείς δεν ενδιαφερόταν να πωλήσει το ακίνητό του με εξαίρεση τον κ. Χατζηδάκη.

 

Σύμφωνα με τα πρακτικά της απόφασης η πρόσκληση δημοσιεύτηκε στον ιστόπο της ΔΕΥΑΝΧ στις 11/2/2021 και ο κ. Χατζηδάκης κατέθεσε αίτηση για το ακίνητό του στις 15/2/2021.

 

Από εκεί και πέρα οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι η ΔΕΥΑΝΧ στέλνει ανακοινώσεις ακόμη και για την προμήθεια απλών υδρομέτρων, κάτι που δεν έγινε στην προκειμένη περίπτωση. Επίσης η ChiosPress προσπάθησε να βρει την πρόσκληση στον ιστότοπο της ΔΕΥΑΝΧ αλλά δεν τα κατάφερε, ίσως οφείλετε σε αδυναμία μας, αν και κοιτάξαμε με μεγάλη προσοχή.

 

Σε τέτοιες περιπτώσεις για να μη μένουν σκιές καλό θα είναι οι προσκλήσεις να επικοινωνούνται επαρκώς και να δίνεται επαρκή χρονικό διάστημα για την επεξεργασία τους από τους ενδιαφερόμενους πολίτες.

 

Αναλυτικά η απόφαση της ΔΕΥΑΝΧ ΕΔΩ

12

image

image

Newsletter