twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 19:14
Εκτύπωση

Πολιτική θύελλα έχει ξεσπάσει μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Γ. Πίττα στη ChiosPress ότι τον απομάκρυναν από τη ΔΙΑΝΟΧ για τη ζητούσε τη διαφανή και εύρυθμη λειτουργία της Εταιρείας. Το ζήτημα αυτό αναδεικνύεται σε μείζον πολιτικό ζήτημα, καθώς για τον τρόπο λειτουργίας της ΔΙΑΝΟΧ υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες από την αντιπολίτευση, ακόμη και για παραποίηση πρακτικών.

12

Ο Γιάννης Πίττας είχε διαφωνήσει ανοικτά με τον στενό συνεργάτη του Στ. Κάρμαντζη, Φ. Γιαννίρη, Πρόεδρο της ΔΙΑΝΟΧ, ζητώντας του να του δίδονται τα εισηγητικά των θεμάτων και όχι μόνο ημερήσια διάταξη, ώστε να γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από τα θέματα που τον καλούσαν να ψηφίσει ελέω ότι προέρχονταν από την ίδια πολιτική πλευρά. Μάλιστα ο Γ. Πίττας το τελευταίο διάστημα σε αρκετά θέματα είχε διαφοροποιηθεί, θεωρώντας ότι αυτά δεν ήταν προς το συμφέρον της Εταιρείας.

 

Ο Δήμαρχος Χίου, Στ. Κάρμαντζης με μια αιφνιδιαστική κίνηση παραμονές Χριστουγέννων συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση στη ΔΙΑΝΟΧ και απέπεμψε τον Γιάννη Πίττα, λέγοντας ότι: «έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στη συνεργασία και στη συνεννόηση όσων αφορά εσωτερικά ζητήματα της εταιρείας». Είναι ξεκάθαρο ότι τα προβλήματα που αναφέρει ο κ. Κάρμαντζης άπτονται ζητημάτων διαφωνίας του κ. Πίττα με τα όσα γίνονται στη ΔΙΑΝΟΧ. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω ο κ. Πίττας στη δήλωση του ανέφερε ότι ζητούσε τη διαφανή και εύρυθμη λειτουργία της ΔΙΑΝΟΧ, συνεπώς υπάρχουν ζητήματα διαφάνειας στη ΔΙΑΝΟΧ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γ. ΠΙΤΤΑΣ: ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΧ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

%MCEPASTEBIN%

12

image

image

Newsletter