twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 11:07
Εκτύπωση

12Με μια πρωτοφανή πολιτική κίνηση ο Δήμαρχος Χίου, Στ. Κάρμαντζης απομάκρυνε τον Γ. Πίττα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΙΑΝΟΧ, επικαλούμενος γενικόλογα ότι δημιουργούσε προβλήματα στη συνεργασία και στη συνεννόηση, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποια είναι αυτά τα προβλήματα.

 

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η απομάκρυνσή του Γ. Πίττα οφείλεται στα όρια που επιχειρούσε να θέσεις στις απευθείας αναθέσεις και στις άλλες αποφάσεις της ΔΙΑΝΟΧ, που λαμβάνονταν, χωρίς ενημέρωση στα μέλη του ΔΣ. Άλλωστε ο ίδιος ο Γ. Πίττας με σημερινή δήλωσή του στη ChiosPress αναφέρει ότι ζητούσε «μόνο τη διαφανή και εύρυθμη λειτουργία της ΔΙΑΝΟΧ και τίποτα άλλο».

 

Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Πίττα:

"Θεωρώ ότι ο κ. Δήμαρχος και με την ιδιότητα ως προέδρου της Γενικής Συνέλευσης της ΔΙΑΝΟΧ ΑΕ έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ενημερώσει εμένα και τους συμπολίτες μας για τους λόγους της ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΜΟΥ από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΔΙΑΝΟΧ ΑΕ, καθώς εγώ το μόνο που ζητούσα κατ’ επανάληψη ήταν η διαφανή και εύρυθμη λειτουργία της ΔΙΑΝΟΧ ΑΕ και αυτός ήταν ο μόνος λόγος διαφωνίας μου με τον κ. Γιαννίρη.

 

Παράλληλα θέλω να υπενθυμίσω δύο σοφά λόγια που λέει συχνά ο λαός: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αγνώμονα»."

 

12

image

image

Newsletter