twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 16:25
Εκτύπωση

12

Όλες οι πληροφορίες ήθελαν τον Σταμάτη Κολότο να γίνεται ειδικός σύμβουλος, ωστόσο βρέθηκε να πηγαίνει πρόεδρος στην ΕΤΑΧ, έχοντας πολύ παρασκήνιο η καραμπόλα αυτή.

 

Η θέση του Πρόεδρου της ΕΤΑΧ είναι άμισθη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προσωπικά ο Γιάννης Μαλαφής προσπαθεί να το αλλάξει αυτό, καθώς αν δε δοθεί αντιμισθία στον κ. Κολότο σίγουρα θα του προστεθεί ακόμη ένας πονοκέφαλος με τους ήδη αρκετούς δυσαρεστημένους εντός του συνδυασμού του.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο απελθών πρόεδρος, Ιάκωβος Αμυγδαλός, που είχε τοποθετηθεί επί δημαρχίας Βουρνού στη θέση αυτή και παρέμεινε και επί θητείας Κάρμαντζη δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ ως αμοιβή και ούτε ποτέ ζήτησε αντιμισθία. Παράλληλα σήκωσε ψηλά τον πήχη στην ΕΤΑΧ, εξυγιαίνοντας την ίδια την Εταιρεία και υλοποιώντας από την άλλη με επιτυχία το Leader.

 

Αν τελικά οριστεί αντιμισθία στον νέο Πρόεδρο της ΕΤΑΧ, αυτό θα μπει στη ζυγαριά με τη μη λήψη αντιμισθίας έως σήμερα. Και σίγουρα αυτό θα είναι ένα σημείο σοβαρής κριτικής στον Γιάννη Μαλαφή.

 

Με εξαίρεση το ζήτημα της αντιμισθίας που μένει να φανεί τι θα γίνει, ο κ. Κολότος ως επιλογή εκ πρώτης όψεως δε φαίνεται κακή, καθώς διαθέτει επιστημονική κατάρτιση. Ωστόσο θα κριθεί και από τα αποτελέσματα που θα φέρει.

 

Συνέχεια στο άρθρο ανάλογα με τις εξελίξεις...

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

12

image

image

Newsletter