twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 15:59
Εκτύπωση

O Στ. Κάρμαντζης που κάνει μηνύσεις και απειλεί με μηνύσεις όσους του ασκούν κριτική σε ανακοίνωσή αναφέρει ότι ο κ. Καμίνης προσπαθεί να τον φιμώσει και ότι πρέπει να ντρέπεται. Κύριε Κάρμαντζη εσείς κάνετε μηνύσεις και απειλείται με μηνύσεις όταν σας ασκούν κριτική στα πλαίσια της ελευθερίας της έκφρασης και επομένως εσείς πρέπει να ντρέπεστε για τις πολιτικές σας πράξεις και εσείς προσπαθείτε να φιμώσετε αυτούς που σας κάνουν κριτική δια των μηνύσεων, καθώς θα μπορούσατε να στείλετε την απάντησή σας και στη χειρότερη περίπτωση ένα εξώδικο.

12

Πολύ καλά έκανε ο κ. Καμίνης, όταν πρόκειται για εσάς Κύριε Δήμαρχε της Χίου! Και η ντροπή γυρίζει πάνω σας κ. Κάρμαντζη και όχι στον κ. Καμίνη!

 

Αναλυτικά η δήλωση Κάρμαντζη που ξεχειλίζει από πολιτικό θράσος, καθώς ο Δήμαρχος που κάνει μηνύσεις και απειλεί με μηνύσεις δεν μπορεί να μιλάει για φίμωση:

 

«Ο συμπατριώτης μας κ. Γιώργος Καμίνης είπε σήμερα το πρωί στη Βουλή ότι δεν θέλει να πάω στη Βουλή να εκπροσωπήσω τη Χίο σε ένα κρίσιμο, υπό συζήτηση νομοσχέδιο, αποκαλώντας με "φίλο του Μηταράκη". Χαρά μου, αλλά ντροπή που χρησιμοποίησε ένα τέτοιο επιχείρημα ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων για να με φιμώσει. Ως εκλεγμένος δήμαρχος που τιμώ την ψήφο των δημοτών και την υπερασπίζομαι του απαντώ ότι η στάση του είναι απογοητευτική και βαθιά προσβλητική. Τόσο έναντι του θεσμού που τίμησε επί δύο τετραετίες στο Δήμο Αθηναίων, όσο και έναντι χιλιάδων Χιωτών.»

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 

12

image

image

Newsletter