twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 11:44
Εκτύπωση

12Αλγεινή εντύπωση και μεγάλη αποδοκιμασία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχει προκαλέσει η τελευταία αποκάλυψη ότι στη ΔΙΑΝΟΧ διορίστηκαν με απευθείας αναθέσεις η σύζυγος του Αντιδημάρχου, Πατεριμού και ο γιος του Κοινοτάρχη της Χίου, Βενέτου. Αυτά τα περιστατικά δεν είναι μεμονωμένα, καθώς ήδη από πέρσι η δημοτική αρχή Κάρμαντζη έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα με νόμιμες μεν αλλά ελλειμματικές ως προς την ηθική της πολιτικής δε ανάλογες αποφάσεις.

 

Η αρχή είναι γίνει με την πρόσληψη με την τακτική της εργολαβίας της υποψήφιας του Συνδυσμού, Π. Ακάβαλου από τον Γ. Μανάρα. Η εν λόγω υποψήφια παραμένει στο Ν.Π. Δήμου Χίου με σύμβαση εργασίας αυτή τη φορά. Ενώ επίσης ανάλογα περιστατικά υπάρχουν στο Λιμενικό Ταμείο, ενώ δε θα πρέπει να λησμονηθούν οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν πρόσφατα σε διαδικασία πρόσληψης όπου δόθηκε προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών μόλις μια ημέρα! Μεταξύ των προσληφθέντων και προσληφθεισών υπάρχουν πολλά άτομα που είτε είναι σύζυγοι ατόμων της δημοτικής αρχής, είτε κλακαδόροι της στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις είτε υποψήφιες. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι άτομα που έχουν προσληφθεί στην καθαριότητα έχουν τοποθετηθεί σε γραφεία!

 

Άραγε ο λαός ψήφισε τα άτομα της δημοτικής αρχής για να διορίζουν τις γυναίκες τους, τα παιδιά τους και άλλους συγγενείς ή υποψήφιες του Συνδυασμού; Επίσης ο Δήμαρχος θα πρέπει να απαντήσει στο πόσο ηθικό είναι να προσλαμβάνονται με απευθείας αναθέσεις συγγενικά πρόσωπα των μελών της δημοτικής αρχής του;

 

 

 

Γράφει: ο Σχολιάρχης

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

12

image

image

Newsletter