twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 17:43
Εκτύπωση

12

Τη μια με την άλλη τις πολιτικές του Μαν. Βουρνού υιοθετεί, όπως φαίνεται, ο Στ. Κάρμαντζης, λησμονώντας προφανώς ότι οι πολιτικές αυτές αποδοκιμάστηκαν στην κάλπη και έφεραν τον Μαν. Βουρνού στην 3η θέση των αποτελεσμάτων. Έτσι εκτός από την ευρεία χρήση της πολιτικής επιλογής των απευθείας αναθέσεων, ο Στ. Κάρμαντζης ανακοίνωσε την πρόσκληση για την πρόσληψη επικοινωνιολόγου - δημοσιογράφου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΔΩ) .

 

Προφανώς, όπως ο Μαν. Βουρνούς, απέδιδε την κακή εικόνα της δημοτικής αρχής του σε έλλειμμα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, έτσι και ο Στ. Κάρμαντζης μάλλον έχει οδηγηθεί στο ίδιο πολιτικό συμπέρασμα. Ωστόσο την κακή πολιτική εικόνα μια δημοτικής αρχής δεν μπορεί να την εξωραΐσει κανένας επικοινωνιολόγος – δημοσιογράφος, γιατί απλά η κακή εικόνα δεν παύει να είναι κακή.

 

Κατά την άποψη του γράφοντος οι Δήμαρχοι δε χρειάζονται επικοινωνιολόγους  - δημοσιογράφους, αλλά μάνατζερ τοπικής αυτοδιοίκησης που θα τους παρέχουν έργο σε θέματα στρατηγικού μάνατζμεντ σε κρίσιμους τομείς, όπως η απορρόφηση του ΕΣΠΑ κ.α.. Στη συνέχεια το έργο τους θα μιλάει από μόνο του και δε θα χρειάζονται τις υπηρεσίες επικοινωνίας και δημοσιών σχέσεων ενός επικοινωνιολόγου.

 

Υπενθυμίζεται ότι μια θέση ειδικού συμβούλου δημοσιογράφου είχε χηρέψει με την παραίτηση της κα Γρ. Μαχαλιά και προφανώς αυτό το κενό επιδιώκει να καλύψει ο κ. Κάρμαντζης. Η θέση της κα Μαχαλιά ήταν Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ τώρα η θέση που ζητείται είναι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και αναμένεται με ενδιαφέρον να δούμε ποιος ή ποια θα προσληφθεί.

12

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

12

image

image

Newsletter