twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 19:25
Εκτύπωση

12

Θολό τοπίο επικρατεί στο ζήτημα του Συμβούλου Τουρισμού στην Περιφέρεια, καθώς έγινε επανάληψη διαδικασίας ανάθεσης του έργου παροχής υπηρεσιών Συμβούλου Τουριστικής Ανάπτυξης, Δημοσιότητας και Δημοσίων Σχέσεων, Περιφερειακής Ενότητας Χίου και το ποσό της ανάθεση θα είναι 24.800 ευρώ συμπ/νου ΦΠΑ.

 

Μάλλον στην Περιφερειακή Αρχή δεν είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή τι ζητούσαν και τώρα αναγκάζονται να κάνουν επανάληψη της διαδικασίας, ενώ μια πιο αυστηρή κριτική που προέρχεται μάλιστα από άτομα του Συνδυασμού Μουτζούρη στη Χίο μιλούν για παλινωδίες, ενώ ακόμη κάνουν λόγο για πλήρη παραγκωνισμό του Αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη, Ν. Νύκτα από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη, ο οποίος έχει πάρει προσωπικά το ζήτημα.

 

Μέλη του Συνδυασμού Μουτζούρη που μίλησαν στη ChiosPress, αλλά θέλουν για ευνόητους λόγους να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, μας ανέφεραν ότι το ζήτημα αυτό απασχόλησε την ολομέλεια του Συνδυασμού κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Κ. Μουτζούρη στη Χίο. Μάλιστα μας μετέφεραν τη συζήτηση που έγινε κατά τη συνάντηση και σίγουρα δεν τιμά τον τεχνοκράτη Περιφερειάρχη, καθώς ακούστηκαν μέχρι και κάποιες επισκοπικές ευλογίες… Άλιμονο εάν το 2020 ο κλήρος διαδρματίζει ρόλο σε θέματα τουρισμού της Περιφέρειας!

 

Το ζήτημα της τουριστικής ανάπτυξης της υπανάπτυκτης τουριστικά Χίου είναι υψίστης σημασίας και προκαλεί αλγεινή εντύπωση οι σχεδόν ερασιτεχνικοί πολιτικοί χειρισμοί της Περιφερειακής Αρχής. Καλό θα είναι οι Αρμόδιοι και ειδικά ο Αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, Ν. Νύκτας να δουν το θέμα με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Μέχρι σήμερα έχουμε δει μόνο κάποια ταξίδια σε τουριστικές εκθέσεις και τίποτα άλλο πιο ουσιαστικό!

 

Μένει να φανεί η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στην ανάθεση του έργου και εν συνεχεία θα επανέλθουμε με νεότερο ρεπορτάζ.

 

 

Γράφει: ο Σχολιάρχης

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 

 

 

 

 

%MCEPASTEBIN%

 

 

12

image

image

Newsletter