twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Κυριακή, 03 Μαΐου 2020 20:34
Εκτύπωση

Την πολιτική του εικόνα προσπαθεί να εξωραΐσει ο Στ. Κάρμαντζης μετά τα συνεχόμενα αρνητικά γεγονότα που ήρθαν στην επικαιρότητα και αφορούσαν τον ίδιο και τον συνδυασμού του. Ξεκινώντας από την απευθείας ανάθεση – πρόσληψη της υποψήφιας του συνδυασμού του Ακάβαλου, τις παλινωδίες με τον πασχαλινό διάκοσμο και την εργολαβία για τα μέτρα προστασίας του ρουκετοπόλεμου και μέχρι τη θετική ψήφο στη δημιουργία δομής στο συγκρότημα της Αλήθειας, στη Λευκωνιά , έχει οδηγήσει τη δημοτικότητα του στα τάρταρα!

 

Έτσι, τις τελευταίες μέρες γίνεται μια προσπάθεια εξωραϊσμού της πολιτικής του εικόνας με εκκίνηση τη μυρωδάτη άνοιξη… και επιπρόσθετα χρησιμοποιώντας ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Μονομετοχικής για ενίσχυση του Νοσοκομείου σε υγειονομικό υλικό, έσπευσε να φωτογραφηθεί ο ίδιος μαζί με τον πρόεδρο της Μονομετοχικής! Ωστόσο τα λεφτά που δαπανήθηκαν για την αγορά του υγειονομικού υλικού είναι δημόσιο χρήμα και ανήκει σε όλους τους πολίτες! Αν θέλει ο Κάρμαντζης μπορεί να βάλει το χέρι στην τσέπη του και να αγοράσει υγειονομικό υλικό με δικά του λεφτά (ο μεικτός μισθός του δημάρχου είναι περίπου 3000 ευρώ τον μήνα!) και τότε θα έχει κάθε δικαίωμα να σπεύδει για φωτογραφίες, εκτός και αν ακολουθήσει τη χριστιανική ηθική και αποφύγει την αυτοπροβολή.

 

Πέρα από τη στάση του κ. Κάρμαντζη, αλγεινή εντύπωση προκαλεί η στάση του Προέδρου της Μονομετοχικής, κ. Ανδρεάδη, που αγνόησε το Διοικητικό Συμβούλιο του (τα μέλη της αντιπολίτευσης που ψήφισαν και αυτά να διατεθεί το ποσό για την αγορά του υγειονομικού υλικου)  και πήγε μαζί με τον κ. Κάρμαντζη να φωτογραφηθεί (παρούσα και η κα Τσούχλη επίσης του Συνδυασμού Κάρμαντζη). Ο κ. Ανδρέαδης είναι ένας νέος και μορφωμένος πολιτικός και θα περίμενε κανείς να έχει μια διαφορετική προσέγγιση σε τέτοια θέματα, ακολουθώντας ένα σύγχρονο πολιτικό “Δίκαιον Ευγενείας”. Από ετούτη εδώ τη στήλη ο κ. Ανδρέαδης έχει στο παρελθόν επιδοκιμαστεί, ωστόσο η πράξη του αυτή είναι άξια αποδοκιμασίας αυτή τη φορά.

 

Για την ιστορία το δελτίο τύπου του δήμου:

Με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα τη θωράκιση της δημόσιας υγείας και με το βλέμμα στραμμένο στην αντιμετώπιση του Κορονοϊου COVID-19, ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης σε απόλυτη συνεργασία   με τη Διοίκηση της Μονομετοχικής Α.Ε. του Δήμου Χίου προχώρησαν στην προσφορά ιατρικού υλικού (μάσκες και γάντια) προς το Ε.Κ.Α.Β. του Ε.Σ.Υ. στη Χίο, προκειμένου να ενισχυθεί το νοσηλευτικό προσωπικό του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου που εργάζεται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και με αυξημένες ανάγκες. Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι εκπρόσωποι του Ε.Κ.Α.Β. παρέλαβαν από το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο κ. Κων/νο Ανδρεάδη και τη Δ/νουσα Σύμβουλο της Μονομετοχικής κ. Κατερίνα Τσούχλη ποσότητα από μάσκες και γάντια. Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί και προσφορά 2 κιβωτίων με μάσκες στο ΚΤΕΛ Χίου, τα ο οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ, κ. Σταμάτης Κλούβας, ενώ ανάλογες προσπάθειες θα συνεχιστούν εντατικά.

12

Γράφει: ο Σχολιάρχης

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

12

image

image

Newsletter