twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 23:21
Εκτύπωση

image

Σε εξέλιξη βρίσκεται για ακόμη μια φορά η γνωστή προπαγάνδα μέσω ενός παιχνιδιού λέξεων για τη δίκη των Σκούφαλου και Αμπαζή. Συγκεκριμένα έχουν δει το φως της δημοσιότητας άρθρα από στρατευμένους δημοσιογράφους, αλλά και προπαγανδιστικές ανακοινώσεις, οι οποίες κάνουν λόγο περί αθωώσεως των Σκούφαλου και Αμπαζή. Φυσικά αυτά είναι ανυπόστατα μυθεύματα, καθώς δεν υπάρχει δικαστική απόφαση, αφού η δίκη ολοκληρώθηκε μόλις οι δύο κατηγορούμενοι κατέθεσαν δήλωση, ανακαλώντας όλους τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και έτσι με τη δήλωσή τους αποκατέστησαν την τιμή και υπόληψή του κ. Μήτσουρα.

 

 

Το κείμενο της δήλωσης τους, που η ChiosPress θα δημοσιεύσει επικυρωμένο, μόλις καθαρογραφτεί από τους δικαστικούς υπαλλήλους ξεκινά με τη φράση: «ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ…» και όχι οι αθώοι δηλώνουν. Αν είχαν αθωωθεί δε θα ξεκίναγε με τη φράση «οι κατηγορούμενοι δηλώνουν…».

 

 

Συνεπώς είναι αθώοι γιατί έκαναν δήλωση! Καθώς με τη δήλωσή τους αποσύρθηκαν όλες οι κατηγορίες που τους βάραιναν και τελείωσε η δίκη. 

 

 

Ουσιαστικά ζήτησαν συγγνώμη και έδειξαν μεταμέλεια. Η πράξη αυτή δεν είναι ντροπή, αλλά τιμά τον άνθρωπο που αναγνωρίζει το λάθος του. Επομένως δεν μπορούμε να καταλάβουμε προς τι η προπαγάνδα;

 

 

Αναλυτικά η ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΜΠΑΖΗ:

 

«Οι κατηγορούμενοι δηλώνουν ότι οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις τους είχαν ΑΜΙΓΩΣ ιδεολογικά χαρακτηριστικά, στρέφονταν κατά της τότε δημοτικής αρχής και δεν είχαν καμία πρόθεση να θίξουν την τιμή και την υπόληψη κανενός, συμπεριλαμβανομένου και του μηνυτή κ. Βασιλείου Μήτσουρα. Στόχο είχαν να αναχαιτίσουν τη δραστηριοποίηση των ΚΟΙΝΣΕΠ σε όλη την Ελλάδα και να προστατέψουν τα συμφέροντα των εργαζομένων σύμφωνα με τις πάγιες θέσεις και τις αρχές της ιδεολογίας τους.»

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 

12

image

image

Newsletter