twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 18:16
Εκτύπωση

imageΟ Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας το περασμένο Σάββατο έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς βρήκε έναν πολύ άκομψο τρόπο για να λύσει τις πολιτικές διαφορές του με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ν. Μηταράκη.

 

Είναι γνωστό ότι οι δύο άντρες δεν έχουν καλές πολιτικές σχέσεις και ο Βουλευτής αναζητά εναγωνίως άτομο για τον βάλει απέναντί στις εσωκομματικές εκλογές. Ωστόσο η συμπεριφορά Μανωλάκη ήταν πολύ άσχημη, ειδικά από τη στιγμή που έγινε δημόσια σε μια κομματική εκδήλωση.

 

Ο κ. Μανωλακής εκτός από αυτό το άσχημο συμβάν σε πρόσφατη συνέντευξη του χαρακτήρισε τον κ. Βουρνού, ως καλό δήμαρχο… Συνεπεία της δήλωσης αυτής του θέσαμε δημόσια τα παρακάτω ερωτήματα τα οποία, προφανώς από πολιτική δείλια, δεν τα απάντησε.

 

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣΑΜΕ ΣΤΟΝ κ. ΜΑΝΩΛΑΚΗ:

Ο κ. Βουρνούς το 2014 εμφανιζόταν ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος, αρνούμενος τη Νέα Δημοκρατία. Αυτή την πολιτική συμπεριφορά και στάση του Βουρνού την αποδέχεται ο κ. Μανωλάκης; Να του θυμίσουμε ότι όταν μεσουρανούσε ο ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Βουρνούς είχε στενό συνεργάτη του τον γνωστό αριστερό Τσούχλη! Αυτή η στάση είναι προσβολή για τον μέσο κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ή όχι;

 

Τώρα θέτουμε ένα νέο ερώτημα, αυτή τη φορά στην κοινωνία και ειδικά στα κομματικά στελέχη της Ν.Δ.. Άραγε εν έτει 2018 η πολιτική χρειάζεται άτομα με τη πολιτική συμπεριφορά του κ. Μανωλάκη;

 

 

Γράφει: ο Σχολιάρχης

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 

12

image

image

Newsletter