twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 20:13
Εκτύπωση

imageΟ Γκεμπελισμός και ο Σταλινισμός των Σκούφαλου και Αμπαζή δε θα περάσει όσα κομματόσκυλα και αν βρουν για να σιγοντάρουν την προσπάθεια τους να προκαταλάβουν τη δικαιοσύνη και την κοινή γνώμη. ΟΣΕΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ!!!

 

Μέσω της ΛΑΣ, πίσω από την οποία φυσικά κρύβεται ο Μ. Σκούφαλος, αφού με τα ποσοστά που έλαβε τον Μαΐου του 2014 εξελέγη μόνο ο ίδιος ως επικεφαλής επιχείρεται και πάλι η κατασυκοφάντιση του Β. Μήτσουρα. Εδώ θα πρέπει να γίνει μια παρένθεση και να σημειωθεί ότι στις εκλογές του 2010 η ΛΑΣ είχε εκλέξει 4 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον Μάιο του 2014, την εποχή που συκοφαντούσε και ύβριζε η κοινωνία τον αποδοκίμασε και μόλις και με τα βίας εξέλεξε μια έδρα. Συνεπώς η κοινωνία έχει αποδοκιμάσει τον Συνδυασμό που είναι ο ίδιος επικεφαλής και φυσικά τις πρακτικές του.

 

Από εκεί και πέρα είναι πρόκληση όταν ο Μ. Σκούφαλος και ο Γ. Αμπαζής που μεταχειρίστηκαν πεζοδρομιακές εκφράσεις σε βάρος του Β. Μήτσουρα, διαμαρτύρονται για τον όρο «κομματόσκυλα». Η λέξη «κομματόσκυλα» αν αναλυθεί προκύπτει ότι είναι σύνθετη λέξη και προέρχεται από τις λέξεις «κόμμα» και «σκύλος». Αναλύοντας περισσότερο τη λέξη «σκύλος»: δηλώνει τον «πιστό», τον «φίλο». Δηλαδή τον πιστό ενός κόμματος. Συνεπώς κάθε άλλο από υβριστική ή συκοφαντική είναι αυτή η λέξη. Και φυσικά δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τις ύβρεις και τις συκοφαντίες που διατύπωσαν αμφότεροι!

 

Οι Γ. Αμπαζής και Μ. Σκούφαλος ενοχλημένοι από το μικρό κίνημα συμπαράστασης παρά την προσπάθειά τους (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ) έβαλαν στο στόχαστρο της βρώμικης προπαγάνδας τους και πάλι τη ChiosPress  και όποιον στέκεται αλληλέγγυος στον δικαστικό αγώνα του Β. Μήτσουρα, ο οποίος παλεύει για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής του.

 

Επαναλαμβάνουμε και θα πρέπει τόσο ο Σούφαλος όσο και ο Αμπαζής και τα λοιπά κομματόσκυλα που τους υποστηρίζουν να βάλουν καλά στο μυαλό τους: Η ChiosPress δεν τρομοκρατείται, δε φοβάται τους Πολιτικούς και το Σύστημά τους με το οποίο ελέγχουν πολλές εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής. Έρχονται από πολύ μακριά και πάνε πολύ μακριά!

 

Επειδή όμως ο Γκεμπελισμός στηρίζεται στη λογική " πες, πες, πες κάτι θα μείνει" υπενθυμίζουμε στους υπόδικους συκοφάντες και υβριστές Μ. Σκούφαλο και Γ. Αμπαζή:

 

Δύο εισαγγελείς ( ο ένας Εισαγγελέας Εφετών, δηλαδή ανώτερος Εισαγγελέας) τους έχει καθίσει στο εδώλιο για παράβαση 19 άρθρων του ποινικού κώδικα σχετικών με την εξύβριση και τη συκοφαντική δυσφήμιση!

 

Ο συνήγορός  τους, ας τους πληροφορήσει ότι οι εισαγγελείς τους παραπέμπουν σε δίκη και θα καθίσουν στο εδώλιο. Με τη δική τους διαστρεβλωτική λογική, θεωρούν πως η απόφαση έχει ήδη εκδοθεί και πανηγυρίζουν ότι θα αθωωθούν από το δικαστήριο, εκτός και αν γνωρίζουν κάτι που οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουμε! Φυσικά και πάλι υπάρχουν Εφετεία με δικαστές εκτός Χίου.

 

Αυτοί οι κύριοι ξέχασαν να πουν ότι στο εφετείο εκκρεμεί και αστική δίκη και ο Β. Μήτσουρας ζητά 70.000 ευρώ αποζημίωση για τη βλάβη και την αποθετική ζημία που προκάλεσαν σε νόμιμο κοινωνικό συνεταιρισμό. Όπως έχει δηλώσει ο Β. Μήτσουρας από το 2014 όσα χρήματα επιδικαστούν θα δοθούν σε κοινωνικούς σκοπούς.

 

Κλείνοντας, βλέπουμε και καταλαβαίνουμε τη μοναξιά των δύο Συνδικαλιστών γι’ αυτό και "το γαρ πολύ της θλίψεως, γεννά παραφροσύνη".

 

Στις 30-4-2018 θα δουν ξανά τη δύναμη της κοινωνικής αλληλεγγύης να υψώνεται μπροστά τους, θα δουν και πάλι απλούς ανθρώπους του μεροκάματου να υπερασπίζονται και πάλι τον Β. Μήτσουρα.

 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 

12

image

image

Newsletter