twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 17:23
Εκτύπωση

imageΣιωπά ο Δήμαρχος Χίου, Μαν. Βουρνούς για το θέμα του αιρετού του συνδυασμού του και του μη αιρετού σε θέση κλειδί που τα οικονομούν από τη σίτιση των μεταναστών, σε μια προσπάθεια να ξεχαστεί το θέμα.

 

Ο Δήμαρχος Χίου, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, προσπαθεί και πάλι να βγάλει την ουρά του έξω από ένα τόσο σοβαρό θέμα και να μην πάρει θέση, παρά τις πολύ σοβαρές καταγγελίες της αντιπολίτευσης.

 

Ο Δημοτική Αρχή Βουρνού και προσωπικά ο ίδιος ο Δήμαρχος εδώ και τρία περίπου χρόνια παλινωδούν στο μεταναστευτικό και κάνουν ότι περνά από το χέρι τους οι μετανάστες να παραμένουν στη Χίο, ενώ τη ίδια στιγμή χρησιμοποιούν Επικοινωνιολόγους και φιλικά ΜΜΕ για να καλλιεργήσουν το αντίθετο προφίλ.

 

Είναι γνωστό τι γινόταν στη Μονομετοχική με τις προσλήψεις για τη Σούδα, την οποία κράτησαν όσο μπορούσαν ανοιχτεί και τώρα που πλησιάζουμε στις εκλογές την έκλεισαν.

 

Είναι επίσης γνωστό ότι ενώ στη Χίο Λειτουργούσαν ΒΙΑΛ και Σούδα, ψήφισαν ΝΑΙ στην ίδρυση και τρίτης δομής (ΠΡΟΚΕΚΑ), η οποία πάγωσε αποκλειστικά και μόνο λόγω των αντιδράσεων των πολιτών.

 

Τώρα από καταγγελίες της αντιπολίτευσης έρχεται στο φως η οικονόμα των μελών της Δημοτικής Αρχής Βουρνού, οι οποίοι έχουν στήσει επιχείρηση σίτισης και σιτίζουν τους λαθρομετανάστες. Συνεπώς για αυτούς όσο περισσότεροι λαθρομετανάστες βρίσκονται στη Χίο, τόσο περισσότερες μερίδες και τόσο μεγαλύτερα κέρδη!!!

 

Αυτό ίσως εξηγεί και την υποτονική αντίδραση της Δημοτικής Αρχή Βουρνού με τα ένδικα μέσα. Καθώς μ’ αυτό δείχνουν ότι κάτι κάνουν, ενώ στην ουσία δεν κάνουν τίποτα, αφού τα ένδικα μέσα είναι χρονοβόρα και σ’ αυτές τις περιπτώσεις δε φέρνουν αποτέλεσμα.

 

Περιμένουμε να δούμε εάν ο Μαν. Βουρνούς θα έχει την πολιτική παρρησία έστω και τώρα να πάρει θέση για το θέμα και εάν έστω για τα μάτια του κόσμου διαγράψει τους «έξυπνους» επιχειρηματίες, που οικονομούν στην πλάτη των Χιωτών.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 

12

image

image

Newsletter