twitter youtube google

 

ΣΧΟΛΙΑ

Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 15:11
Εκτύπωση

Ο αποτυχημένος πολιτικά δήμαρχος, Μαν. Βουρνούς για ακόμη μια φορά προκαλεί το χιακό αίσθημα, καθώς έφερε στη Χίο νέο επικοινωνιολόγο, προκειμένου να τον διασώσει από το ναυάγιο, ωστόσο όπως έχουμε σημειώσει και στο παρελθόν και καθηγητές πανεπιστημίου να φέρει είναι αδύνατο να διασωθεί πολιτικά, καθώς κανένας επικοινωνιολόγος δεν μπορεί να παρουσιάσει το άσπρο ως μαύρο ή και αντίστροφα.

12
Μ. Μυλωνάς

 

Ο νέος επικοινωνιολόγος είναι νεαρός, μόλις 27 ετών και ονομάζεται Μ. Μυλώνας. Ο κ. Μυλωνάς είναι ο 3ος στη σειρά επικοινωνιολόγος που προσλαμβάνει ο Βουρνούς και ο 2ος μη Χίωτης.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Μυλωνάς κατάγεται από την Πάτρα και είναι ιδιοκτήτης του site Parapolitiki.com και συνεργάτης στο site andro.gr .

 

Τα βιογραφικά στοιχεία του κ. Μυλωνά έρχονται να συμπληρώσουν κάποια στοιχεία που έρχονται andro.gr και προκαλούν πολλά ερωτηματικά για το ίδιο, καθώς χαρακτηρίζει το 1989, έτος γέννησής του ως «μαύρο», προφανώς θλίβεται καθώς τότε είχε πέσει η Κυβέρνηση Παπανδρέου υπό το βάρος των Σκανδάλων της εποχής, ενώ σε ανάρτησή του τόσο στο προσωπικό προφίλ του στο FaceBook όσο και στο site που διατηρεί τάσσεται υπέρ των μεταναστών, ενώ αλλού επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που στήριξε τον Μαν. Βουρνού για να βγει δήμαρχος!

 

Επίσης από τα πιο ενδιαφέροντα βιογραφικά στοιχεία για τον κ. Μυλωνά είναι ότι μια από τις πολλές γλώσσες που μιλά, όπως λέει ο ίδιος, είναι τα greeklish!

 

Με τα παρακάτω λόγια το andro.gr παρουσιάζει το συνεργάτη του κ. Μυλωνά:

«Ο Μάκης Μυλωνάς γεννήθηκε το μαύρο ’89, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, στην Πάτρα, και μετακόμισε 220 χλμ πιο πέρα, με την ιδιότητα του φοιτητή της Νομικής Σχολής της Αθήνας. Συχνά νιώθει την ανάγκη να απαντήσει «τα πάντα» όταν τον ρωτούν τι μουσική ακούει, αλλά φιλοδοξεί στο μέλλον να γίνει πιο σαφής. Δεν μαγειρεύει από ανικανότητα, σιχαίνεται το κάπνισμα από επιλογή και αγαπά τον Παναθηναϊκό γιατί έτσι. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και greeklish και πότε καμαρώνει-πότε δυσανασχετεί για το διαδικτυακό του παιδί, την Parapolitiki.com στην οποία, από το 2008, εκτελεί χρέη ιδρυτή, θυρωρού και παιδιού για τα θελήματα»

 

Τα περίεργα αναγραφόμενα για τον κ. Μυλωνά συνεχίζονται από το εκδοτικό σημείωμά του στο site του Parapolitiki.com, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Παραπολιτική είναι ένα πολιτικά αφελές blog που δημιουργήθηκε τυχαία στις 2 Φεβρουαρίου του 2008, θεωρώντας ότι μπορεί να συμβάλει στη διασπορά προοδευτικών ιδεών και στη στήριξη μεταρρυθμιστικών πρωτοβουλιών.Απέτυχε και προς το παρόν διαχειρίζεται, όχι πάντα παραγωγικά, τη μελαγχολία της στα χρόνια των ποικίλων Μνημονιών. Έχει κατηγορηθεί, δυστυχώς αβάσιμα, ότι τα παίρνει από παντού.»

 

 

 

 

Γράφει: ο Σχολιάρχης

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 

 

 

12

image

image

Newsletter