twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 17:36
Εκτύπωση

O ΕΕΑΣ Κοφινά Σήφι προσκαλεί να παρακολουθήσετε μια μοναδική θεατρική εμπειρία, "Μουσική & Χρώμα- MuZiCaLe", το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, στις 8:00 μ.μ., στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δ.Χ.

12

Η παράσταση, μια δημιουργία του Μπάμπη Κοιλιάρη, είναι αποτέλεσμα της αγάπης και του πάθους από τους "Θεατρεργάτες Κοφιναίους" για την τέχνη. Πρόκειται για μια δροσερή θεατρική παραγωγή που συνδυάζει μουσική, χρώμα και τα άγνωστα τραγούδια του Μπάμπη Κοιλιάρη, με στόχο να μοιραστεί με το κοινό γλυκές μελωδίες που αφηγούνται ιστορίες από τη Χίο, τη ζωή, τη γυναίκα και τον έρωτα.

Ο κ. Κοιλιάρης, που υπογράφει το σενάριο, τους στίχους, τη μουσική, τα σκηνικά και τα κοστούμια, συνεργάζεται στενά με τον Ανδρέα Παπασταμάτη στη σκηνοθεσία, ενώ ένας εντυπωσιακός κατάλογος μουσικών και ηθοποιών θα δώσει ζωή στην παράσταση.

Η είσοδος θα είναι με εθελοντική συνεισφορά, ενώ η σειρά προτεραιότητας θα τηρηθεί αυστηρά. Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της μαγευτικής βραδιάς, που υπόσχεται να είναι γεμάτη εκπλήξεις, συναισθήματα και αξέχαστες μουσικές εμπειρίες.

12

image

image

Newsletter