twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 18:21
Εκτύπωση

12

Στο Ομηρείο Π.Κ.Δ.Χ, αυτή την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024, στις 20:30, οι λάτρεις του κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία με την προβολή της ταινίας "Ενα Ομορφο Πρωϊνό" (Un Beau Matin), μια διακεκριμένη συμπαραγωγή Γαλλίας και Γερμανίας του 2022.

 

Η ταινία, υπό τη σκηνοθεσία της ταλαντούχας Μία Χάνσεν-Λοβ, αφηγείται την ιστορία της Σαντρά, μιας μητέρας και διερμηνέα, η οποία πασχίζει να βρει ισορροπία στη ζωή της, αντιμετωπίζοντας την πρόκληση να φροντίζει τον αγαπημένο της πατέρα που πάσχει από μια σοβαρή νευρολογική ασθένεια. Ταυτόχρονα, η Σαντρά εμπλέκεται σε μια περίπλοκη ερωτική σχέση με έναν παλιό της φίλο, παντρεμένο και με παιδί.

 

Λέα Σεντού, Πασκάλ Γκρεγκορί, Μελβίλ Πουπό και Νικόλ Γκαρσιά έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, προσδίδοντας βάθος και ευαισθησία στους χαρακτήρες τους. Η ταινία, με διάρκεια 112 λεπτά, καταφέρνει να παρουσιάσει μια ευαίσθητη και δυνατή ιστορία αυτογνωσίας, συνδυάζοντας τον προβληματισμό με συναισθηματική βάθος.

12

image

image

Newsletter