twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 16:27
Εκτύπωση

Ο Κώστας Τσουκαλάς, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Χίο το Σάββατο, 25 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο κ. Τσουκαλάς θα συναντηθεί με κατοίκους και φορείς της περιοχής, προκειμένου να συζητήσει τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

12

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, θα τεθούν επί τάπητος το υδρευτικό πρόβλημα που ταλανίζει το νησί, τα προβλήματα στη φυτική και ζωική παραγωγή, καθώς και η αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι πρόσφατες κακοκαιρίες. Παράλληλα, ο κ. Τσουκαλάς θα συζητήσει και γενικότερα πολιτικά ζητήματα όπως η ακρίβεια, οι χαμηλοί μισθοί και η εγκατάλειψη της δημόσιας υγείας.

 

Ο Κώστας Τσουκαλάς δήλωσε: «Η Χίος αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα που απαιτούν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Είμαι εδώ για να ακούσω τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής, να καταγράψω τις ανησυχίες τους και να αναζητήσουμε μαζί λύσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και ευημερία του νησιού. Παράλληλα, θα συζητήσουμε τα γενικότερα πολιτικά ζητήματα που αφορούν όλους μας, όπως η ακρίβεια και οι χαμηλοί μισθοί, που επιβαρύνουν την καθημερινότητα των πολιτών.»

 

Η ανάπτυξη των νησιωτικών επιχειρήσεων είναι ζωτικής σημασίας για το παρόν και το μέλλον των τοπικών κοινωνιών. Ταυτόχρονα, συμβάλλει στην ισόρροπη, ανθεκτική και βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας μας στο σύνολό της. Η περιοδεία του Κώστα Τσουκαλά στη Χίο αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειάς του ΠΑΣΟΚ να προωθήσει ένα προοδευτικό σχέδιο για την ανάπτυξη και την ευημερία όλων των Ελλήνων πολιτών.

 

Ο κ. Τσουκαλάς δεσμεύεται να συνεχίσει να αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιφέρεια και να προωθήσει πολιτικές που θα διασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του Κώστα Τσουκαλά

12:30 Συνέντευξη τύπου (Γραφεία Ν.Ε. Χίου, Απλωταριάς 13)

13:30 Συνάντηση με σωματείο Συνταξιούχων Ναυτικών

16:00 Επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο

18:00 Κεντρική ομιλία στο ξενοδοχείο Ελληνικό Κάστρο.

12

image

image

Newsletter