twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 12:35
Εκτύπωση

Ο Στ. Μιχαηλίδης και Ο Ν. Μηταράκης επέλεξαν μεσοβέζικη λύση, διευκολύνοντας τους εαυτούς τους, τα κόμματά τους και την ψηφοφορία απέχοντας από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία  των ΛΟΑΤΚΙ+. Τους εαυτούς τους και τα κόμματά τα διευκόλυναν γιατί δεν πήγαν οριστικά κόντρα στις κομματικές γραμμές  και την ψηφοφορία την διευκόλυναν γιατί με την αποχή μειώνεται το μέτρο της πλειοψηφίας.

12

Και αν για τον μεν Ν. Μηταράκη η έκπληξη δεν είναι τόσο μεγάλη, για τον δε Σταύρο Μιχαηλίδη η έκπληξη είναι τεράστια, καθώς ο ίδιος είναι πολύ κοντά στην εκκλησία, κάτι που φροντίζει και το δείχνει με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Από εκεί και πέρα και για τον Νότη Μηταράκη το συγκεκριμένο νομοσχέδιο του άφησε μια μεγάλη πολιτική ρωγμή, καθώς ήρθε σε αντίθεση με τον Α. Σαμαρά, ο οποίος με μια πολύ σοβαρή τοποθέτηση στη Βουλή, αποδόμησε όλη τη σαθρή επιχειρηματολογία γύρω από τον πολιτικό γάμο των ΛΟΑΤΚΙ+ και την τεκονοθεσία.

 

Τέλος ο μοναδικός βουλευτής του Β. Αιγαίου που ήρθε σε ευθεία σύγκρουση με το κόμμα  του για τον εν λόγω νόμο είναι ο Βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου. Τη μεσοβέζικη οδό επέλεξε και ο Βουλευτής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλος Στεφανάδης.  

12

image

image

Newsletter