twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 16:37
Εκτύπωση

12

Σε μια πρωτόγνωρη κίνηση που σίγουρα θα συζητηθεί, ο Αλκιβιάδης Στεφανής ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του γνωστού ιατρού και αθλητικού παράγοντα, Γιώργου Νομικού, ως το βαρύ χαρτί του ψηφοδελτίου του.

 

Ο Γιώργος Νομικός, ένα όνομα που είναι ήδη γνωστό στους κατοίκους της Χίου, διαθέτει μια εντυπωσιακή πορεία. Ως εν ενεργεία Περιφερειακός Σύμβουλος, έχει δώσει πολλές μάχες για τα δικαιώματα και τα θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία. Αλλά αυτό που τον ξεχωρίζει είναι το αθλητικό του προφίλ. Συνδέεται στενά με τον αθλητισμό της περιοχής, καθώς είναι ο ιατρός της Εθνικής Παμπαίδων στο Μπάσκετ και πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του ΝΟΘ.

 

13

Η πλούσια συνεισφορά του στη Χίο δεν σταματά εδώ. Το κοινωνικό του έργο είναι εξίσου σημαντικό. Μέσω διάφορων πρωτοβουλιών και δράσεων, ο Γιώργος Νομικός έχει αφήσει το στίγμα του στην κοινωνία της Χίου, δείχνοντας τη δέσμευσή του για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

 

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στο ψηφοδέλτιο του Αλκιβιάδη Στεφανή δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες. Πολλοί βλέπουν σε αυτή την κίνηση μια σαφή πρόθεση για ανανέωση, διαφορετικότητα και ένα πιο ολιστικό όραμα για το μέλλον.

 

Είναι βέβαιο ότι η προσθήκη του Νομικού στο ψηφοδέλτιο θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις και θα ενδυναμώσει τη θέση του Στεφανή στην επερχόμενη εκλογική μάχη.

12

image

image

Newsletter