twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 09:04
Εκτύπωση

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, εκδήλωσε δημόσια τη στήριξή του προς τον υποψήφιο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδη Στεφανή, τονίζοντας την αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά και το σημαντικό έργο του στη μείωση των μεταναστευτικών ροών.

12

Σε πρόσφατη δήλωσή του, ο κύριος Μηταράκης επαίνεσε τον κύριο Στεφανή για τον ζωτικό ρόλο που διαδραμάτισε στη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε στην ικανότητα του κυρίου Στεφανή να βρίσκει λύσεις και υπογράμμισε την πρακτική του προσέγγιση: "Όταν άλλοι το μόνο που ήξεραν να κάνουν ήταν να φωνάζουν, ο Στεφανής διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην μείωση των μεταναστευτικών ροών. Απέδειξε ότι μπορεί να βρει λύσεις. Με έργο, αφοσίωση και σκληρή δουλειά. Όχι με λόγια."

 

Ο κύριος Μηταράκης επίσης υποστήριξε ότι ο κύριος Στεφανής έχει συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της κατάστασης στο Βόρειο Αιγαίο και πρέπει να τύχει της στήριξης όλων. "Βοήθησε το Βόρειο Αιγαίο και αξίζει την στήριξη όλων. Του εύχομαι καλή επιτυχία στην υποψηφιότητά του για Περιφερειάρχης," δήλωσε.

 

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής, που υποστηρίζεται από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, θα διεκδικήσει τη θέση του Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στις επερχόμενες εκλογές απέναντι στον Κώστα Μουτζούρη.

 

12

image

image

Newsletter