twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 22:00
Εκτύπωση

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας 105 νέων Υπαστυνόμων Β' της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη.

12

Ο κύριος Μηταράκης, αναρτώντας την είδηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε τις ευχές του προς τους νέους αξιωματικούς, ευχόμενος να συνεχίσουν να υπηρετούν την Ελληνική Αστυνομία με στόχο την ασφάλεια των πολιτών και της Πατρίδας μας.

"Βρέθηκα σήμερα στην τελετή ορκωμοσίας 105 νέων Υπαστυνόμων Β' της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Εύχομαι στις νέες και τους νέους αξιωματικούς να συνεχίσουν να υπηρετούν την Ελληνική Αστυνομία με στόχο την ασφάλεια των πολιτών και της Πατρίδας μας", ανέφερε ο Υπουργός στην ανάρτησή του.

Η τελετή ορκωμοσίας των νέων αξιωματικών αποτελεί μια σημαντική ημέρα για την Ελληνική Αστυνομία, καθώς εντάσσονται 105 νέοι άνδρες και γυναίκες στις τάξεις της, ενισχύοντας τη δύναμή της και ανανεώνοντας την αφοσίωσή της στην ασφάλεια των πολιτών.

 

12

image

image

Newsletter