twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 15:27
Εκτύπωση

12

Ο πρώην αντιδημάρχος Στρατής Γδύσης έκανε παρέμβαση στα κοινωνικά δίκτυα, εκφράζοντας δυνατά την άποψή του για την τρέχουσα πολιτική σκηνή και ειδικότερα για τη μετακίνηση του Σταύρου Μιχαηλίδη στο ΠΑΣΟΚ, όταν κόπηκε με τρόπο που δημιούργησε σχόλια από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.. Ο Στ. Γδύσης αναφέρεται σε πολιτικές αντιφάσεις και προκαλεί τα μέλη και τους υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας να αναθεωρήσουν τις πολιτικές τους απόψεις για τον Σταύρο Μιχαηλίδη, δείχνοντας τη Λίνα Μενδώνη που εκείνη μετακινήθηκε από το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία, όπως έχουν κάνει και άλλοι πολιτικοί.

 

Ο κ. Γδύσης στοχοποίησε ειδικά τους υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας που χειροκρότησαν τη Λίνα Μενδώνη, ενώ ταυτόχρονα καταγγέλλουν τον πρώην μέλος του κόμματος, Σταύρο Μιχαλίδη, ο οποίος εκλέχθηκε ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. "Ας σκεφτούν ότι κάτι κάνουν λάθος", γράφει στην ανάρτησή του.

 

Ο κ. Γδύσης, με τις οξείες του παρατηρήσεις, αναδεικνύει την πολυπλοκότητα και την ευρύτητα της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Στην πραγματικότητα, οι πολιτικοί και οι ψηφοφόροι πρέπει να είναι συνεχώς σε εγρήγορση και να αναλύουν κριτικά τις αλλαγές στην πολιτική σκηνή.

12

image

image

Newsletter