twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 16:57
Εκτύπωση

12Με μια ανακοίνωσης ου δημοσιεύτηκε σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, πρώην Υπουργός και επιφανής πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποσύρθηκε απροσδόκητα από την εκλογική αντιπαράθεση.

Αυτή η κίνηση ακολουθεί τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του Κατρούγκαλου για τις ασφαλιστικές εισφορές, με τη Νέα Δημοκρατία να κατηγορεί τον πολιτικό για κρυφή ατζέντα. Στην ανακοίνωσή του, ο Κατρούγκαλος απέρριψε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι οι δηλώσεις του αναφέρονταν σε προσωπικές θέσεις αρχής και όχι στις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

""Παρακολουθώ τη θεατρική παράσταση που οργανώνει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή χθεσινή μου τοποθέτηση για τις ασφαλιστικές εισφορές", έγραψε ο κ. Κατρούγκαλος. "Ξεκαθάρισα από το πρωί ότι αναφερόμουν σε προσωπικές θέσεις αρχής και όχι στις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που είναι δημοσιευμένες εδώ και καιρό. Οι συκοφαντίες της Νέας Δημοκρατίας περί 'κρυφής ατζέντας' είναι φαιδρές. Η Αριστερά μιλά πάντα τη γλώσσα της αλήθειας."

 

 

 

 

Πηγή: ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ 20% ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

12

image

image

Newsletter