twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 12:14
Εκτύπωση

12

Ο ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός με ανάρτησή του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης προτρέπει τους υποστηριχτές του να στηρίξουν το Κίνημα 21 με επικεφαλής τον Πλοίαρχο ε.α και Στρατιωτικό Ιατρό, Ζώη Μπέχλη.

 

Βιογραφικό του Ζ. Μπέχλη:

Πρόεδρος του κινήματος εξελέγη ομόφωνα από τα ιδρυτικά μέλη, ο Ζώης Κωνσταντίνου Μπέχλης. Πλοίαρχος ε.α και Στρατιωτικός Ιατρός.

Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή απο την Ήπειρο και συγκεκριμένα τα Ιωάννινα και την περιοχή της Αρχαίας Πασσαρώνος-Περάτης.
Φοίτησε στην Πρότυπο Σχολή Αναβρύτων ως εσώκλειστος και στο 1ο Λύκειο Καρδίτσης όπου ευρέθη λόγω μετάθεσης του πατρός του.
zwhs-mpexlhs
Εισήχθη εις την ΣΑΣΣ  (Στρατ. Ιατρική) από όπου ονομάστηκε σημαιοφόρος.
Απεφοίτησε απο το Σχολείο Αυτοδυτών στην Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών καθώς και την Καταδυτική Ιατρική.
Υπηρέτησε εκτός των άλλων, στο Αντιτορπιλικό Θεμιστοκλής και το βράδυ των Ιμίων επιβαίνων αυτού, βίωσε στα 200 μέτρα απο την βραχονησίδα το δράμα αλλά και στην συνέχεια την προδοσία απο την πολιτική κλίκα και την στρατιωτική σύμπλευση με αυτήν. Αυτό αποτέλεσε και κομβικό σημείο για την στάση του έναντι υπηρεσιακών παραγόντων που τους θεωρεί υπεύθυνους για την μειοδοσία εις βάρος της πατρίδος μας.
Ειδικεύθηκε στην Παθολογία και στην συνέχεια μετετέθη εθελοντικά στο Ελληνικό σώμα του Αφγανιστάν όπου και υπηρέτησε περίπου για 8 μήνες εκτελώντας την διπλή του αποστολή ως στρατιώτης και ως ιατρός.
Μετεκπαιδεύθη στην Ηπατολογία στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης και στο Λονδίνο, όπου οι πρότυπες εργασίες του έχουν αποτελέσει στοιχείο αναφοράς για πολλές άλλες δημοσιεύσεις άλλων ερευνητών ενίοτε και χωρίς ο ίδιος να ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτό. Στην πρόταση του καθηγητού του να παραμείνει στο Λονδίνο και να εργαστεί εκεί με μισθό άνω των 10000 λιρών, αρνήθηκε θεωρώντας ότι καθήκον του ήταν η επιστροφή στην Ελλάδα.
Είναι ο πρώτος Στρατ. Ιατρός που πέρασε την Σχολή Επιτελών του ΠΝ, στην οποία στην συνέχεια, διετέλεσε και επισκέπτης διδάσκων με εξαιρετική επίδραση στο φρόνημα των τάξεων που εδίδαξε και παρά τις αντιδράσεις ανωτάτων αξκών που δεν μπορούσαν να αντέξουν την σύγκριση και πάλι εκτίθεντο προς τους πολιτικούς τους προστάτες.
Ως Πλωτάρχης προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, όπου παρά τις ανεπίσημες πιέσεις υπηρεσιακών παραγόντων για εμβολιασμό των Ναυτικών Δοκίμων το 2009, αρνήθηκε να τους εμβολιάσει διασώζοντας το σύνολο της Σχολής απο το φιάσκο της ψευδοπανδημίας και τις επιπλοκές.  Διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με πλειάδα Ναυτικών Δόκιμων εκείνης της περιόδου, όσο και με το διδακτικό προσωπικό, αρκετά μέλη του οποίου συμμετέχουν στο Κίνημα 21.
Ταυτόχρονα είναι ίσως ο μοναδικός εε αξκός ο οποίος και αντιστάθηκε στην παράδοση της διοίκησης των ΕΔ σε μη Έλληνες στο γένος, με την νόθευση της εγκυκλίου εισαγωγής σε αυτές απο τον Ευάγγελο Βενιζέλο και προσέφυγε στο ΣτΕ κατά αυτής. Φυσικά όλες οι απο τότε κυβερνήσεις, διετήρησαν τις νοθευμένες εγκυκλίους με πιθανολογούμενο αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια να έχουμε στις διοικήσεις των μονάδων μας, μη Έλληνες ως διοικητές ακόμα και Τούρκους στο γένος. Φυσικά οι εν λόγω ηγεσίες αποσιωπούν το θέμα.
Στη συνέχεια, αντιστεκόμενος στην παραχώρηση του Ναυτικού Οχυρού του Βοτανικού για ανέγερση Ισλαμικού Τεμένους και μετά απο επεισόδιο στο οποίο πρωτοστάτησε ενάντια στην υποταγή της  ηγεσίας του ΠΝ εντός της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, απο κοινού προσέφυγε στο ΣτΕ μαζί με τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ κατά της κατασκευής του Ισλαμικού Τεμένους.
Αυτό αποτέλεσε αφορμή για την στοχοποίησή του, τόσο απο ανθελληνικές συμμορίες, που υποστηρίζαν τις εθνομηδενιστικές κυβερνήσεις ως παρακράτος, με επισταμένες αναφορές στο ονομά του και απειλές, όσο και απο τις δοτές από τους πολιτικούς ηγεσίες , κυρίως του ΠΝ, καθότι εκτίθετο έτσι η  ύποπτη στάση και σιωπή τους και διεσύρετο η πλασματική εικόνα τους.
Ιδρυτικό μέλος του ειδικού γραφείου medical intelligence,  με εκπόνηση πρότυπων εργασιών για την αντιμετώπιση των Τούρκων, το οποίο γραφείο οι πολιτικές σκοπιμότητες και οι εντός του στρατεύματος δοτοί επικεφαλείς, το διέλυσαν, τις δε απόρρητες μελέτες του τις παρέδωσαν ψευδεπιγράφως στον Τύπο, ωστόσο ακόμα καταφεύγουν σε αυτές και μάλιστα με στόχευση που αποδεικνύει ότι η δηλητηριασμένη απο την πολιτική και την οικογενειοκρατία, ηγεσία του στρατεύματος και δεν θέλει και δεν δύναται να επιτελέσει το καθήκον της.
Πέραν των υπηρεσιών που προσέφερε εις τις ΕΔ  ως Αξιωματικός και οι οποίες πιθανόν προσέκρουσαν ενίοτε στις μεθοδεύσεις συστημικών ομάδων εντός του στρατεύματος, κάτι που θα ερευνηθή στο μέλλον όταν θα μπορούν να επισημανθούν οι υπεύθυνοι, διετέλεσε Διευθυντής της Β Παθ. Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, θέση που δεν μπορούσαν του την αποστερήσουν και απο την οποία απεκόμισε την αγάπη τόσο των ασθενών όσο και των συνεργατών του και για αυτό συγκεριμένες συλλογικότητες μερίμνησαν ώστε να κριθεί ως μη προακτέος, παρότι χαρακτηρίστηκε εξαίρετος ως αξκός σε κάθε επίσημη κρίση ακόμα και απο αυτούς που δηλώναν αντιπαθούντες….
Κατόπιν τoύτου παρητήθη και απεστρατεύθη καθ ότι δεν ήταν δυνατόν να έχει εμπιστοσύνη στην οποιανδήποτε δοτή ηγεσία, πολιτική ή στρατιωτική και θεωρώντας ότι οι ΕΔ βρίσκονται υπο εθνομηδενιστική κομματική ομηρεία. Για όσο διάστημα ήταν θεράπων στην κλινική του, δεν χάθηκε κανένας ασθενής με COVID 19.
Είναι Ιδρυτής και Πρόεδρος του Επιστημονικού Σωματείου ΕΣΤΙΑ (Ενωση Στρατιωτικών Ιατρών) απο όπου κατήγγειλε τον καταχρηστικό ν 3257/2004 ο οποίος και διέλυσε την Στρατ. Ιατρική.
Η ΕΣΤΙΑ δικαιώθηκε πανηγυρικά στον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας, κατόπιν  νομικής προσφυγής εξαιρετικού επιστημονικού κάλλους την οποία ετοίμασαν συνάδελφοι απόστρατοι στρατ. ιατροί, που είχαν και δεύτερο πτυχίο, αυτό της Νομικής και οι οποίοι συμμετέχουν επίσης στο Κίνημα 21.
Έχει συγγράψει 27 πραγματείες που αφορούν την Θεραπευτική αντιμετώπιση του καρκίνου, τις αυτοάνοσες παθήσεις, την αντιμετώπιση των λοιμώξεων, την ψυχοπαθολογία αλλά και την ιστορία της Ηπείρου, κριτικές για προσωπικότητες του Αρχαίου κόσμου και την πολιτική  και είναι όλες στην διαδικασία έκδοσης. Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά ενώ ασχολείται απο 15 ετών με τις πολεμικές τέχνες μη διστάζοντας να ταξιδεύσει στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει εμβληματικούς Masters. O ίδιος είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και για αυτό ασκεί την Ιατρική όχι ως επάγγελμα, αλλά ως λειτούργημα προς κάθε άνθρωπο και χωρίς διακρίσεις.
Στα ενδιαφέροντα του πέραν της ιατρικής, συγκαταλέγονται η Ιστορία και η επιστημονική έρευνα του ενοποιημένου πεδίου της επιστήμης, ενώ διατηρεί βιβλιοθήκη χιλιάδων τόμων με ποικίλη θεματολογία.
Ο Πλοίαρχος Ζώης Κωνσταντίνου  Μπέχλης  υπέγραψε τελευταίος την ιδρυτική πράξη κατόπιν προσκλήσεως και εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος του Κινήματος 21 μετά απο πρόταση των ιδρυτικών του μελών αποδεχόμενος  την εκλογή τους.
 
 

21 Σημεία του Κόμματος

 1. Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
 2. Αποδέσμευση της Ελλάδος απο τους ξένους τοκογλύφους (μνημόνια, δανειακές συμβάσεις). Απαιτούμε το κατοχικό δάνειο ύψους 350 δις που είναι ισόποσο με το χρέος της σκλαβωμένης οικονομικά πατρίδος απο την Δημοκρατία της Γερμανίας.
 3. Οι έλληνες έχουν προτεραιότητα σε όλες τις υπηρεσίες και δημόσιες παροχές
 4. Ελεγχος και κατάσχεση των περιουσιών όλων εκείνων των πολιτικών που αύξησαν την περιουσία τους απο το 1967 εως σήμερα ενώ η Ελλάς πτώχευε και παραπομπή στην δικαιοσύνη όσων καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, εδέχθησαν μνημόνια και άφησαν αφύλαχτα τα συνορά μας.
 5. Το νερό, το ρεύμα και η υγεία δεν είναι εμπορεύματα αλλά εθνικά και κοινωνικά αγαθά.
 6. Εθνικοποίηση των συστημικών τραπεζών και διαγραφή του ιδιωτικού χρέους όλων των φτωχών Ελλήνων δανειοληπτών που αδυνατούν να το αποπληρώσουν.
 7. Κρατικός έλεγχοςστις στις τιμές βασικών αγαθών και φαρμάκων, ώστε όλοι οι Έλληνες να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά
 8. Θέσπιση φορολογίας 10% για όλες τις υπάρχουσες και νέες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
 9. Κατάργηση των συνθηκών Δουβλίνο 1, 2 και 3 που μετέτρεψαν τη χώρα σε προορισμό αλλοφύλων.
 10. Επανέλεγχος όλων των ιθαγενειών και υπηκοοτήτων που δόθηκαν τα τελευταία 30 χρόνια και διαχωρισμός της υπηκοότητας από την ιθαγένεια όπως ίσχυε παλαιότερα.
 11. Θεσμοθέτηση ελάχιστου μισθού 800€, κατάργησης της ελαστικής εργασίας και κάθε αντιεργατικού μέτρου που έλαβαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις μέχρι σήμερα καθώς και κατάργηση των διπλών και τριπλών συντάξεων και επιβολή κατώτατης εθνικής σύνταξης 650€ και ανώτατης 1600€
 12. Κατάργηση του δικαιώματος υιοθέτησης παιδιών από τους ομοφυλόφιλους καθώς και του συμφώνου συμβίωσής τους.
 13. Συνταξιοδότηση κάθε Έλληνα φορολογούμενου στα 35 χρόνια εργασίας και κάθε Ελληνίδας μητέρας με πάνω από δύο τέκνα στα 20 χρόνια.
 14. Ισοβία δεσμά (και όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια) στους δράστες ειδεχθών εγκλημάτων και θανατική ποινή  στους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών.
 15. Έξοδος της Ελλάδας από αυτή τη γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση εάν η ΕΕ δεν προσαρμοσθεί στις εθνικές μας απαιτήσεις.
 16. Απαγόρευση συμμετοχής σε εκλογές όσων ήταν βουλευτές και των συγγενών τους απο το 1974 εως και σήμερα.
 17. Ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και εξόρυξη των υδρογονανθράκων από το ελληνικό κράτος με ταυτόχρονο διαμοιρασμό μερίσματος σε κάθε Έλληνα πολίτη.
 18. Έκδοση άτοκου στεγαστικού δανείου και εξασφάλιση της πρώτης κατοικίας σε κάθε Έλληνα πολίτη με εισόδημα κάτω από 35000€
 19. Δικαίωμα οπλοκατοχής και οπλοχρησίας για κάθε Έλληνα ψυχικά υγιή με στόχο την υπεράσπιση του οικογενειακού και οικιακού ασύλου, εντός της οικίας και κατάργηση κάθε ποινικής δίωξης για τη νόμιμη αυτοάμυνα.
 20. Επαναπροώθηση στις χώρες τους όλων των παρανόμα εισερχομένων προσώπων στην πατρίδα μας, επανέλεγχος όλων των αδειών ασύλου που δόθηκαν τα τελευταία30 χρόνια καθώς και απαγόρευση της δράσης όλων των ΜΚΟ σε ελληνικό έδαφος.
 21. Θα ακολουθηθεί πολιτική που θα καταστήσει την Ελλάδα αυτάρκη σε είδη πρώτης ανάγκης (φαγητό, φάρμακα κλπ.) και θα οδηγήσει στην δημιουργία μέσης και βαριάς βιομηχανίας.

 

12

image

image

Newsletter