twitter youtube google

Πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες και η ChiosPress θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία μόλις ολοκληρωθούν.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 18:11
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΣε πλούτο συναγωνίζονται οι Βουλευτές της Χίου, καθώς αυτό προκύπτει από τα «πόθεν έσχες» τους που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η Βουλή και αναφέρονται στο 2013 και 2014.

 

Πλουσιότερος όλων φαίνεται ότι είναι ο Ν. Μηταράκης, ενώ από κοντά ακολουθούν οι Μουσουρούλης, Τριαντάφυλλος, αλλά και ο Κάρμαντζης που εμφανίζει μεγάλη ακίνητη περιουσία.

 

Ειδικότερα για τον Μηταράκη εκτός από τις Βουλευτικές αποζημιώσεις που φτάνουν σχεδόν τις 50.000 ευρώ, εντύπωση προκαλεί η λήψη δανείου το 2013 ύψους 516.061 ευρώ, αλλά και η κατοχή μετοχών και λιρών Αγγλίας που ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα είναι κάτοχος εξολοκλήρου 8 ακινήτων και σε τρία είναι συνιδιοκτήτης και έχει καταθέσεις μαζί με τη σύζυγό του που ξεπερνούν τις 60.000 ευρώ.

 

Ο Κ. Μουσουρούλης για το διάστημα που ήταν Βουλευτής είχε συνολική αποζημίωση που ξεπερνούσε τα 50.000 ευρώ, ενώ είχε στην κατοχή του 14 ακίνητα, που από την πώληση δύο εξ αυτών έλαβε σχεδόν 230.000 ευρώ.

 

Ο Κ. Τριαντάφυλλος, συγκαταλέγεται και αυτός στους πλούσιους και εκτός από τη βουλευτική αποζημίωση διαθέτει τόσο ο ίδιος όσο και κυρίως η σύζυγός του πάρα πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία.

 

Τέλος φτωχότερος από τους προαναφερόμενους είναι ο Στ. Κάρμαντζης, αλλά και πάλι η περιουσία του σε σχέση με τον μέσο Έλληνα φτάνει για να τον κατατάξει στους πλούσιους. Ο κ. Κάρμαντζης, ο οποίος έχει λάβει τις λιγότερες βουλευτικές αποζημιώσεις, καθώς έμεινε Βουλευτής μικρό χρονικό διάστημα, διαθέτει μαζί με τη σύζυγό του 16 ακίνητα.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

2013 http://www.hellenicparliament.gr//Organosi-kai-Leitourgia/epitropi-elegxou-ton-oikonomikon-ton-komaton-kai-ton-vouleftwn/Diloseis-Periousiakis-Katastasis2015

2014 http://www.hellenicparliament.gr//Organosi-kai-Leitourgia/epitropi-elegxou-ton-oikonomikon-ton-komaton-kai-ton-vouleftwn/diloseis-periousiakis-katastashs2014

12

image

image

Newsletter