twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 21:55
Εκτύπωση

Σε μια εικόνα που θυμίζει περισσότερο κοτέτσι παρά κεντρική πλατεία, η κατάσταση στην Κεντρική Πλατεία της Χίου έχει φτάσει σε απερίγραπτα επίπεδα, προκαλώντας ανησυχία και δυσαρέσκεια στους κατοίκους του νησιού. Κουτσουλιές περιστεριών καλύπτουν το χώρο γύρω από το συντριβάνι, δημιουργώντας μια επικίνδυνη και αντιαισθητική κατάσταση.

12

Ανάμεσα σε αυτές τις ανθυγιεινές συνθήκες, μικρά παιδιά συνεχίζουν να παίζουν και να τρέχουν, εκτιθέμενα σε πιθανούς κινδύνους για την υγεία τους. Οι γονείς εκφράζουν την αγωνία τους για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η κατάσταση, καθώς η επαφή με τα περιττώματα των περιστεριών  σίγουρα δεν είναι υγιεινή.

 

 

Η Δημοτική Αρχή Μαλαφή βρίσκεται στο στόχαστρο της κριτικής, καθώς η λύση σε αυτό το πρόβλημα φαίνεται απλή: ένα πλυστικό μηχάνημα, απολυμαντικό και τακτικός καθαρισμός. Παρ' όλα αυτά, η αδράνεια της δημοτικής αρχής σε αυτό το ζήτημα, όπως και σε άλλα θέματα καθημερινότητας στο νησί, έχει αγανακτήσει τους κατοίκους.

 

"Η κατάσταση αυτή είναι ντροπιαστική και επικίνδυνη. Δεν μπορούμε να αφήνουμε τα παιδιά μας να παίζουν σε τέτοιες συνθήκες", δηλώνει αγανακτισμένος  πατέρας. "Η δημοτική αρχή πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να δράσει άμεσα".

 

Η αδιαφορία που επιδεικνύει η δημοτική αρχή στα προβλήματα καθημερινότητας έχει ως αποτέλεσμα οι πολίτες να αισθάνονται ότι οι ανάγκες τους παραμελούνται. Η κριτική που ασκείται είναι έντονη και δικαιολογημένη, καθώς οι βασικές ανάγκες καθαριότητας και υγιεινής δεν καλύπτονται.

 

Αναμένουμε από τη Δημοτική Αρχή Μαλαφή να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών και να προχωρήσει άμεσα σε καθαρισμό και απολύμανση της Κεντρικής Πλατείας, διασφαλίζοντας ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον για όλους.

12

image

image

Newsletter