twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 17:56
Εκτύπωση

12

Σε μια εποχή που οι ανάγκες για κοινωνική στήριξη και αλληλεγγύη γίνονται όλο και πιο εμφανείς, ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Χίου πραγματοποίησε σήμερα μια ακόμη σημαντική κοινωνική δράση, που εκφράζει με τον πιο έμπρακτο τρόπο την αγάπη και τη φροντίδα για τον συνάνθρωπο. Με την υποστήριξη και τη δωρεά τροφίμων από τον Σκλαβενίτη Χίου, καθώς και την αγορά τροφίμων από τον ίδιο το Σύλλογο, πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων σε μέλη του Συλλόγου, λαμβάνοντας υπόψη κοινωνικά κριτήρια.

 

Η δράση αυτή αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα της κοινωνικής ευθύνης και της σημασίας της αλληλοβοήθειας μέσα στην κοινωνία, ειδικά σε καιρούς που πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε ανάγκη. Τα τρόφιμα, επιλεγμένα με φροντίδα ώστε να είναι κατάλληλα για τις διατροφικές ανάγκες των διαβητικών, διανεμήθηκαν σε εκείνα τα μέλη του Συλλόγου που τα είχαν περισσότερο ανάγκη, με βάση ορισμένα κριτήρια που εξασφάλιζαν τη δίκαιη κατανομή των προμηθειών.

 

Η συμβολή του Σκλαβενίτη Χίου είναι ένα επιπλέον δείγμα του ρόλου που μπορούν να παίξουν οι επιχειρήσεις στην υποστήριξη κοινωνικών πρωτοβουλιών, συνεισφέροντας στην καλύτερη ποιότητα ζωής των ανθρώπων στην κοινότητα. Η ενέργεια αυτή αντικατοπτρίζει την αναγνώριση της εταιρείας για την αξία της υγείας, της κοινωνικής ευθύνης και της ανάγκης για ενεργή συμμετοχή στην κοινωνική φροντίδα και στήριξη.

 

 

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

12

image

image

Newsletter