twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 22:15
Εκτύπωση

12Μάλιστα, ο 24χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση της Νέας Σμύρνης είχε προβεί σε δημόσιες καταγγελίες εναντίον του πατέρα Αντωνίου.

 

Αλέξανδρος Καλαφάτης από το ieidiseis.gr

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης που διαμένει σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη.

 

Ένας 24χρονος πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», ο οποίος μάλιστα είχε προβεί σε δημόσιες καταγγελίες – μιλώντας στα ΜΜΕ – εναντίον του πατέρα Αντωνίου, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 14χρονου κοριτσιού που διέμενε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό, ο οποίος προανακριτικά ομολόγησε ότι βρίσκονταν στο ξενοδοχείο της οδού Βίκτωρος Ουγκώ στο Μεταξουργείο το βράδυ της Κυριακής μαζί με το ανήλικο κορίτσι και τους τρεις φίλους του. Μάλιστα, ο 24χρονος είναι το άτομο που φέρεται να έδωσε στους αστυνομικούς 7 βίντεο φρίκης με την 14χρονη. Στο ίδιο κινητό εντοπίστηκαν και μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, με κωδικές φράσεις που αφορούσαν την ανήλικη όπως «πάμε για δουλειά», «να μιλήσουμε στην….» κ.ά.

 

Να θυμίσουμε ότι ο 24χρονος, τον Δεκέμβριο του 2022, είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή κάνοντας βαρύτατες καταγγελίες σε βάρος του πατρός Αντωνίου και άλλων στελεχών της «Κιβωτού του Κόσμου». Στη συνέχεια, ωστόσο, αναίρεσε τα πάντα υποστηρίζοντας ότι χρηματίστηκε για να τα πει αυτά.

 

Ποιος είναι ο 24χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος που κατηγορείται για την μαστροπεία της νεαρής σε ίδρυμα της Νέας Σμύρνης, είναι ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης. Ο ίδιος φέρεται να χρησιμοποιούσε στο Facebook ψευδώνυμο «Στέφανος Γουναράς».

 

Ο 24χρονος συνελήφθη για την υπόθεση μαστροπείας μαζί με έναν 30χρονο και έναν 25χρονο. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν τα αδικήματα: μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, παιδική πορνογραφία.

 

Τι ισχυριζόταν για την Κιβωτό του Κόσμου

Υπενθυμίζεται ότι μήνυση κατά του 24χρονου που υποστηρίζει ότι η εκπομπή Live News του έδωσε χρήματα για να καταγγείλει την Κιβωτό του Κόσμου, υπέβαλε ο Νίκος Ευαγγελάτος και η εκπομπή του.

«Καλύτερα να ήμουν φυλακή παρά στην Κιβωτό. Καλύτερα να ήμουν εκεί». Αυτά έλεγε τότε ο 23χρονος πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» στην εκπομπή Live News του Mega.

Αρχικά ο ίδιος είχε καταγγείλει ασέλγεια από τον πατέρα Αντώνιο.

12

image

image

Newsletter