twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο, 07 Ιουλίου 2018 21:23
Εκτύπωση

imageΗ πλέον αποτυχημένη πολιτικά δημοτική αρχή που είχε η Χίος τις τελευταίες δεκαετίες από πλευράς παραγωγής έργου, αυτή του Μαν. Βουρνού για ακόμη μια φορά εκτίθεται ανεπανόρθωτα, καθώς ενώ το νησί αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα αποθέματα του νερού, εκείνη δεν κάνει τίποτα για το προστατέψει.

 

 

Συγκεκριμένα οι δεξαμενές της ΔΕΥΑΧ στα Θυμιανά είναι τρύπιες, προφανώς λόγω φθοράς και ανύπαρκτης συντήρησης τα 4 χρόνια που στο δημαρχιακό θώκο βρίσκεται ο Μαν. Βουρνού. Έτσι, χάνονται καθημερινά εκατοντάδες κυβικά νερού!

 

 

Το θέμα ανέδειξε ο Γιάννης Μισετζής και ο οποίος σχολίασε:

«Κύριε Βουρνού, κύριε πρόεδρε της ΔΕΥΑΧ σας βρήκα τα 20 από τα 1000 κυβικά νερού που μας είπατε πως σας λείπουν κάθε μέρα... Χάνονται από τις δεξαμενές του Προφήτη Ηλία στα Θυμιανά εξαιτίας της αδιαφορίας και της ανικανότητας σας....Μπορεί να καταλάβει κανείς βέβαια ότι το ίδιο συμβαίνει σε όλη τη Χίο... Έχετε μεγάλο θράσος να βγαίνετε και να κατηγορείτε τους πάντες για υπερκατανάλωση την ίδια στιγμή που εσείς οι ίδιοι πετάτε το νερό κάθε μέρα στα σκουπίδια.. ΕΙΣΤΕ Η ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ Η ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΧΙΟΣ ever...»

 

12

image

image

Newsletter