twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 17:37
Εκτύπωση

imageΜπήκαμε ήδη στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και το ιδανικό σώμα συνεχίζει να μοιάζει ένα μακρινό όνειρο;

Ο κατάλληλος λιποδιαλύτης μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου στην προσπάθειά σου να πετύχεις το στόχο σου. Σήμερα μπορείς να βρεις στην αγορά μία ευρεία γκάμα από λιποδιαλύτες που θα σε βοηθήσουν να κάψεις λίπος, αυξάνοντας παράλληλα το μεταβολισμό και χαρίζοντάς σου περισσότερη ενέργεια και ευεξία.

Συνδυάζοντας τους κατάλληλους για εσένα λιποδιαλύτες με μία ισορροπημένη διατροφή και άσκηση έρχεσαι αρκετά βήματα πιο κοντά στο σώμα που ονειρεύεσαι.

Καθώς ακόμα και μια σύντομη αναζήτηση θα σε φέρει απέναντι σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων μια συνοπτική περιγραφή των κατηγοριών από λιποδιαλύτες που θα βρεις μπροστά σου θα σε βοηθήσει να επιλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει περισσότερο.

 

Α. Θερμογενετικοί λιποδιαλύτες

Η καύση λίπους χρησιμοποιώντας θερμογενετικούς λιποδιαλύτες έρχεται μέσω της αύξησης της εσωτερικής θερμοκρασίας του σώματος όταν αυτό βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας.

 

Β. Αναστολείς απορρόφησης υδατανθράκων

Πραγματοποιείται δέσμευση των υδατανθράκων μέσω κάποιου δραστικού συστατικού(π.χ. εκχύλισμα λευκού φασολιού), εμποδίζοντας με αυτό τον τρόπο την αφομοίωσή τους από το σώμα.

 

Γ. Αναστολείς Δημιουργίας Λίπους

Οι λιποδιαλύτες αυτού του τύπου δεσμεύουν το λίπος όταν αυτό καταναλώνεται.

 

Δ. Καταστολείς όρεξης

Συντελούν αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της αίσθησης της πείνας, δίνοντας ένα σημαντικό βοήθημα ιδιαίτερα σε αυτούς που βρίσκονται στο ξεκίνημα μιας δίαιτας.

 

Ε. Ρυθμιστικά Θυρεοειδούς

Αυτού του τύπου οι λιποδιαλύτες είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη μείωση του ρυθμού του μεταβολισμού κάτι που συχνά συνοδεύεται από κόπωση. Βοηθάνε στη ρύθμιση του παραπάνω ρυθμού αυξάνοντας παράλληλα τα επίπεδα ενέργειας.

 

Στ. Αναστολείς Κορτιζόλης

Ο ρόλος της κορτιζόλης είναι να αντιστέκεται σε οποιαδήποτε δραστική αλλαγή τείνει να συμβεί στο σώμα μας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η έκλυσή της «σαμποτάρει» την προσπάθειά μας να χάσουμε λίπος. Οι λιποδιαλύτες αυτής της μορφής ουσιαστικά θα σε βοηθήσουν να δεις αποτέλεσμα πιο γρήγορα.

Καθώς το αντρικό και το γυναικείο σώμα παρουσιάζουν σημαντικές διαφορές, οι ανάγκες σε λιποδιαλύτες μπορούν να μην είναι πάντα ίδιες. Λιποδιαλύτες για άντρες και λιποδιαλύτες για γυναίκες έρχονται να καλύψουν με επιτυχία αυτές τις διαφορετικές ανάγκες.  

 

Α. Λιποδιαλύτες για άντρες

Ιδανικοί για απώλεια βάρους και γράμμωση, οι λιποδιαλυτές για άντρες θα γίνουν ο καλύτερος φίλος του αντρικού σώματος.

Δες τους καλύτερους λιποδιαλύτες για άντρες.

 

Β. Λιποδιαλύτες για γυναίκες

Στοχευμένοι πάνω στις ιδιαίτερες ανάγκες του γυναικείου φύλου οι λιποδιαλύτες για γυναίκες (δες εδώ τα πιο αποδοτικά προϊόντα) βοηθάνε στην απώλεια λίπους, ενεργοποιούν το μεταβολισμό, ενώ παράλληλα χαρίζουν μεγαλύτερη ενέργεια και αντοχή.

 

12

image

image

Newsletter