twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 15:35
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΑρκετοί φορείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΟΜΙΚΡΟΝ προκειμένου να ανοίξει μια συζήτηση για την προστασία του περιαστικού μας δάσους.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των παρακάτω φορέων: Σύλλογος Κοφινά, Επιμελητήριο Χίου, Π.Ε.Κ.Ε.Β., Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καρυών, Ο.Ε.Β.Ε. Χίου, Φ.Ο.Β., Φίλοι Μονοπατιών Χίου, Παγχιακός Σύλλογος Συνταξιούχων Ν.Α.Τ., Σύλλογος Συνταξιούχων Ν.Α.Τ. Βροντάδου, Αθλητές Βουνού, Ποδηλάτες Χίου, Φίλοι του Πεζού, Πρόσκοποι Χίου, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία. Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χίου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε παρουσιάστηκαν από την ΟΜΙΚΡΟΝ στοιχεία για την ωφέλεια του περιαστικού δάσους στους κατοίκους των πόλεων που περιβάλλει καθώς και η πρόταση για την προσπάθεια λειτουργίας 2 πυροφυλακίων (το υφιστάμενο πυροφάλάκιο Ρεστών καθώς και ένα στη νότια πλευρά πιθανόν στην περιοχή Παναγίας Βοήθειας) εφόσον υπάρξει η απαραίτητη συμμετοχή από τους φορείς καθόλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Στο κάλεσμα έχουν ήδη ανταποκριθεί θετικά το Επιμελητήριο Χίου, ο Παγχιακός Σύλλογος Συνταξιούχων Ν.Α.Τ. και ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ν.Α.Τ. Βροντάδου οι οποίοι αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια υιοθετώντας την πρόταση ενώ αναμένονται οι αποφάσεις από τους άλλους φορείς. Να τονίσουμε ότι οποιοσδήποτε φορέας επιθυμεί να συμμετάσχει στη «συμμαχία για το περιαστικό δάσος» μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο 6949715152 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

12

image

image

Newsletter