twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 14:55
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΕίναι στις αρχές μου να μην κρίνω πρόσωπα, αλλά ιδεολογίες και τακτικές.

               Είναι στις αρχές μου να μην κρίνω κάποιον για το τι πράττει στην προσωπική του ζωή, ει μη μόνον εάν αυτό ανάγεται στις εκφάνσεις του δημόσιου βίου ή προκαλεί και θίγει την πλειονότητα των δικαιωμάτων της δημόσιας βιωτής.

               Αυτές τις αρχές, που –προσωπικά– θεωρώ πανανθρώπινες, έχουν αποδείξει κατ΄ επανάληψη και αποδεικνύουν καθημερινά ότι, δεν τις σέβονται ούτε οι ευρισκόμενοι στην άκρα δεξιά ούτε οι ευρισκόμενοι στην άκρα αριστερά !

               Τις προηγούμενες ημέρες ήλθε στο φως της δημοσιότητας κείμενο δημοτικής παράταξης, το οποίο βρίθει υποκειμενισμού, κρίνοντας δημοτικούς συμβούλους, όχι για το τι πράττουν και πρεσβεύουν στα δρώμενα του Δήμου μας, αλλά για τις προσωπικές –πολιτικές, ιδεολογικές – τους απόψεις, που ουδεμία σχέση έχουν με αυτό που, θεσμικά, οφείλουν να τους κρίνουν οι της ελάσσονος μειοψηφίας.

               Στην Ελλάδα του 2018 οι δημοτικοί σύμβουλοι (ή καλύτερα οι δημοκρατικοί πολίτες ενός τόπου) θα πρέπει να φοβούνται να εκφράσουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, μην τυχόν και θιγούν είτε οι ροζ αριστεροί είτε τα φασιστοειδή της νεοεποχικής τάξης, θέτοντας εις την βάσανο του δημόσιου αντίλογου τους πρώτους !

               Είναι η τρίτη φορά, μέσα σε χρονικό διάστημα ενός έτους, που θίγεται δημόσια δημοτικός σύμβουλος (ή καλύτερα δημοτικοί σύμβουλοι) επειδή τόλμησαν να γράψουν κάτι στο facebook –στην προσωπική τους ιστοσελίδα, που όποιος είναι φίλος τους βλέπει, όποιος δεν είναι δεν τη βλέπει και είναι δικαίωμά του να τη δει ή να μην τη δει – και εκδίδεται επίσημη ανακοίνωση από το ΄΄προτεκτοράτο της συμφοράς΄΄, εγκαλώντας μάλιστα τον κ. Δήμαρχο γιατί δεν ΄΄κάνει ντά΄΄ τους … αντικομμουνιστές συμβούλους… ή γιατί δεν τους αλλάζει πεποιθήσεις !!!

               Αυτοί, φίλοι μου, είναι η αριστερά του 2018 ! Πριν λίγους μήνες στο στόχαστρο ήμουν εγώ, σήμερα ο συνάδελφος Κ. Καρατζάς, αύριο κάποιος άλλος, που θα τολμήσει να γράψει γεγονότα της ιστορίας γνωστά στους πανέλληνες. Οι ΄΄σιγήν ιχθύος ποιούντες΄΄ στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθίστανται λαλίστατοι τη επαύριον, δίκην δημοσίου κατηγόρου, πουλώντας ΄΄τζάμπα μαγκιά΄΄.

               Εμείς, βέβαια, δεν θα πέσουμε στο επίπεδό τους, πιστεύοντας ότι, τη διαφορετική άποψη μπορεί να μην υιοθετείς αλλά τη σέβεσαι ! Ας το κατανοήσουν αυτό οι υποτιθέμενοι διαπρύσιοι κήρυκες σεβασμού της ΄΄διαφορετικότητας΄΄, που υποκρίνονται και δεν σέβονται τίποτε στον πολιτικό τους βίο !

               Ας μην μας κρίνουν σύμφωνα με τις δικές τους πεποιθήσεις. Διαφορετικά, θα μπορούσαμε  κι εμείς να τους κρίνουμε –για όσα πρεσβεύουν ως πρόσωπα στη ζωή τους, όχι ως πολιτικά όντα– σύμφωνα με τις δικές μας πεποιθήσεις και να τους πούμε ότι, οι συμπεριφορές τους δεν έχουν καμία θέση σε μια δημοκρατική, Ελληνική και Ορθόδοξη κοινωνία.

               Θα μπορούσα να πω πολλά και ίσως χρειαστεί να επανέλθω με περισσότερα. Αλλά, για να ξεκαθαρίσω και να τελειώνουμε μια κι έξω, με τους super δημοκράτες της ροζ αριστεράς, θα τους αφιερώσω το κάτωθι:

               <<Ναζισμός και Κομμουνισμός είναι το ίδιο πράγμα. Πολεμάμε ο ένας τον άλλο, αλλά ουσιαστικά δεν είμαστε εχθροί…>> (Ιωσήφ Γκαίμπελς, <<Διωγμοί Χριστιανών>>, Έκδοση Ι. Μονής Οσίου Νικοδήμου, Πεντάλοφος Παιονίας 2017).

               Η πονηρή και αποτελεσματική προπαγάνδα, κατόρθωσε να απενοχοποιήσει τον δολοφονικό Σταλινισμό και μονόπλευρα να στιγματίσει τον Ναζισμό. Κάποιοι κομμουνιστές, βαρυνόμενοι από την φρικιαστική κληρονομιά που τους άφησαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες προπάτορές τους, στιγματίζουν και υβρίζουν σήμερα <<ρατσιστή>> και <<φασίστα>>, όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους και ορθώνει λόγο αντίθετο με τις αγκυλωτικές ιδεοληψίες τους. Οι ίδιοι παρουσιάζονται ως <<λευκές περιστερές>>, υπέρμαχοι της …<<Δημοκρατίας>>, ενώ ο κόσμος δεν λησμονεί τις ληστρικές λεηλασίες και καταστροφές που προξένησαν και στην πατρίδα μας, αλλά και όπου έδρασαν επί της γης, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου, ελεύθερης βούλησης και ανθρωπισμού. Ο ανεδαφικός τους λόγος είναι απαράδεκτος από τον Ελληνικό λαό, γι΄αυτό και δεν τον πείθουν.

               Ξέρω ότι, <<άναψα, πάλι, φωτιές>> και <<ήδη βάπτεται κάλαμος>> αντιλόγου. Δεν <<ηρξάμην χειρών αδίκων>> εγώ, προκλήθηκα ! Και είμαι έτοιμος και δια τα περαιτέρω ! Ας γνωρίζουν οι ροζ αριστεροί ότι, <<όποιος δεν θε σφυριές, δεν ΄πα στ΄ατσιγγαναριά>> !!!.  

 

 

 

Του Γιώργου Φωτ. Παπαδόπουλου

 

 

 

12

image

image

Newsletter