twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 20:11
Εκτύπωση

image

Ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» ενημερώνει ότι ο ετήσιος πανηγυρικός εορτασμός της αναμνήσεως της διελεύσεως του Αποστόλου Παύλου «ἀντικρὺ Χίου» θα πραγματοποιηθεί στις Οινούσσες, στην πλατεία Ναυτοσύνης την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 στις 7.00 μ.μ. με το ακόλουθο πρόγραμμα:

 

-Θα τελεστεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου.

 

-Θα ακολουθήσει διάλεξη από τον Καθ. Δογματικής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Βασίλειο Α. Τσίγκο με θέμα: « Η κοινωνία των χαρισμάτων στη ζωή της Εκκλησίας κατά τον Απόστολο Παύλο».

 

-Εν συνεχεία θα βραβευθούν οι μαθητές και μαθήτριες του Διαγωνισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου για τον Απ. Παύλο και θα επιδοθούν Αναμνηστικά Διπλώματα στους συμμετάσχοντας.

 

-Η εκδήλωση θα κλείσει με τη Χορωδία των Οινουσσών, η οποία υπό τη διεύθυνση και διδασκαλία του Γιώργου Παυλάκου θα αποδώσει το «Ανοίγω του στόμα μου» από το Άξιον Εστί του Οδ. Ελύτη σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη καθώς και δύο τραγούδια για την Κύπρο: «Η δική μου η πατρίδα έχει χωριστεί στα δυο» (Μ. Τόκας-Ν. Γιασίν) και «Χρυσοπράσινο φύλλο» (Μ. Θεοδωράκης-Λ. Μαλένης).

 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις διοργανώνονται με τη συνεργασία της Ι. Μητροπόλεως Χίου, του Δήμου Οινουσσών και του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών». Προς εξυπηρέτηση των επισκεπτών θα αναχωρήσει το Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» από τη Χίο στις 17.30 και από τις Οινούσσες μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων.

 

12

image

image

Newsletter