twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 20:33
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΤο Μέλλον των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων αποτέλεσε το θέμα και το ζητούμενο στο οποίο κλήθηκε να τοποθετηθεί και να αναλύσει ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Χίου την Τετάρτη 9 Μαΐου μετά από πρόσκληση του κ. Βασίλη Παππά, Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου.

 

Πιο συγκεκριμένα, τόσο στην ομιλία του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ όσο και στη συζήτηση την οποία ακολούθησε,  θέματα καίρια για την ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, όπως το φορολογικό, το ασφαλιστικό, η χρηματοδότηση, τα κόκκινα δάνεια, οι πλειστηριασμοί τέθηκαν επί τάπητος, με το ζήτημα της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά να κυριαρχεί ως μείζον.

 

Στη συνέχεια της εκδήλωσης, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε δύσκολη ή δεινή θέση σε μια περίοδο που ακόμα και αν υπάρχουν ευκαιρίες ανάκαμψης δεν γίνονται τόσο εύκολα εμφανείς και τη στήριξη που μπορεί να παράσχει σε αυτές το Πρόγραμμα Έγκαιρης Προειδοποίησης και Δεύτερης Ευκαιρίας Επιχειρήσεων (Early Warning Greece), το οποίο παρουσίασε ο κ. Φώτης Μαραγκός, επιστημονικό στέλεχος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

12

image

image

Newsletter