twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 16:59
Εκτύπωση

imageΤο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 30.3.2018 και ώρα 08:30 μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. ΚΑΡΤΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. Κατά τη συνεδρίαση ο Πρόεδρος με συγκίνηση ανήγγειλε στα μέλη την απώλεια του ΓEΩΡΓIΟΥ ΚΡΟΥΣΟΥΛΟΥΔΗ που υπήρξε μέλος του Συλλόγου. Το Δ.Σ. αναφέρθηκε στο θλιβερό γεγονός τονίζοντας μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:

Ο Γιώργος Κρουσουλούδης προσέφερε από το 1954 έως και το 1966 , τις πολύτιμες για εκείνη την εποχή ιατρικές υπηρεσίες του, στην ευρύτερη περιοχή του πρώην Δήμου Ιωνίας. Από το 1966 έως και το 1989 όπου συνταξιοδοτήθηκε παρόλο που διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο, υπηρέτησε ως λειτουργός την ιατρική προσφέροντας υψηλού για την εποχή επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες και πραγματοποίησε δύσκολες διαγνώσεις με μόνο εργαλείο το στηθοσκόπιο και την κλινική εξέταση. Υπήρξε  ανιδιοτελής, επικοινωνιακός χωρίς υπεροψία και φιλάνθρωπος προσφέροντας πολλές φορές δωρεάν τις υπηρεσίες του.

 

Αναλυτικότερα το ψήφισμα:

Θέλουμε να κρατήσουμε πάντα ζωντανή την ηπιότητα και τη μειλιχιότητα του χαρακτήρα του, το ήθος του, την αφοσίωση στο καθήκον, την άψογη συμπεριφορά που διέκριναν πάντα τον αγαπημένο μας συνάδελφο. Το πέρασμά του από τη ζωή θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους ιατρούς.

Μετά την ανωτέρω αναφορά, το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

Σύσσωμο να παρακολουθήσει την εκφορά του εκλιπόντος

Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση μας στην οικογένειά του.

Το παρόν ψήφισμα να παραδοθεί στην οικογένειά του .

 

12

image

image

Newsletter