twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 20:04
Εκτύπωση

imageΣεμινάρια από το  Ινστιτούτο Εργασίας (ΙΝΕ) της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) ξεκίνησαν να  πραγματοποιούνται στο Αμφιθέατρο του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Χίου. Τα σεμινάρια έχουν την κάτωθι θεματολογία:

Α1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ : ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ – ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

A2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

A3. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

  1. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Γ. ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τα τρία δίωρα σεμινάρια που ξεκίνησαν χθες 27-3-2018, θα ολοκληρωθούν αύριο 29-3-2018. Οι μαθητικές ομάδες που δήλωσαν να τα παρακολουθήσουν είναι από 16-23 μαθητές/τριες. Το ενδιαφέρον των μαθητών/τριων στο πρώτο σεμινάριο που ήδη διεξήχθη ήταν αμέριστο.

Ο Διευθυντής του σχολείου κος Γεώργιος Κλούβας, ο Σύλλογος Καθηγητών του σχολείου, καθώς και ο Υπεύθυνος για τα Σεμινάρια από πλευράς σχολείου εκπαιδευτικός-Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Κωνσταντίνος-Βίκτωρ Χατζησταμάτης εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την κα Σταματία Πολίτη, Επιστημονική Συνεργάτιδα του ΙΝΕ/ΓΕΣΕΕ Βορείου Αιγαίου τον κο Παντελή Μωϋσάκη, Συνεργάτη Παραρτήματος ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Βορείου Αιγαίου και τον επιμορφωτή και Επαγγελματικό Σύμβουλο ΙΝΕ/ΓΣΕΕ κο Κωνσταντίνο Γαλάζιο για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

 

12

image

image

Newsletter