twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 16:00
Εκτύπωση

imageΟ Προέδρος της Τοπικής Κοινότητας Τρυπών, Γ. Λίναρης, επανέρχεται σήμερα και με επιστολή του, που επιθυμεί να διαβαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζητά να του απαντήσουν αν υπάρχει δημοκρατία στη Χίο και αν επιτρέπεται η ελεύθερη διακίνηση ατόμων και ιδεών στο νησί, πράγμα που είναι συνταγματική ελευθερία και βασική αρχή της δημοκρατίας.

 

Ο κ. Λίναρης αναφέρεται στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, το οποίο έλαβε την απόφαση ότι ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ι. Λαγός και ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός ε.α., Γ. Επιτήδειος είναι ανεπιθύμητοι στη Χίο, με αφορμή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Χίο στα τέλη Ιανουαρίου. Επιπρόσθετα ο κ. Λίναρης αναφέρεται στο γεγονός ότι λιγοστοί αριστεριστές που διαφωνούσαν του έκλεισαν στον δρόμο και δεν μπόρεσε να φτάσει στο ξενοδοχείο Golden Sand για να την παρακολουθήσει.

 

Ο κ. Λίναρης απαντώντας στον χαρακτηρισμό φασίστα, που του αποδίδουν κάποιοι αριστεριστές, επαναλαμβάνει τη φράση του Μ. Θεοδωράκη ότι «μεγαλύτερος φασισμός είναι ο αριστερόστροφος».

 

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Λίναρη προς το Δημ. Συμβούλιο Χίου:

image

12

image

image

Newsletter