twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 17:23
Εκτύπωση

image

Στην Ελλάδα η κύρια εταιρία που προμηθεύει τα φρουτακια οπαπ είναι η Inspired. Η συγκεκριμένη εταιρία έχει προμηθεύσει ήδη τον ΟΠΑΠ με 4000 μηχανήματα VLTs και πλέον όπως ανακοίνωσε θα προμηθεύσει με άλλα 1035 μηχανήματα VLTs με τον συνολικό αριθμό να φτάνει πλέον 7.395.

 

Όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Inspired Luke Alvarez η κίνηση αυτή ενισχύει ακόμα περισσότερο την θέση της εταιρίας στην Ελλάδα ενώ όπως σημείωσε ευελπιστεί στη συνέχιση αυτής της συνεργασίας.

 

 

Λίγα λόγια για την Inspired

Η Inspired είναι μια παγκόσμιας κλάσης εταιρεία τεχνολογίας παιγνίων, η οποία προμηθεύει συστήματα τυχερών παιχνιδιών εικονικών αθλημάτων (Virtual Sports), παιχνιδιών για χρήση σε φορητές συσκευές (Mobile Gaming) και βάσει διακομιστή μέσω τερματικών συσκευών, και ψηφιακό περιεχόμενο σε ρυθμιζόμενους φορείς στοιχηματισμού και τυχερών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο.

 

Η Inspired λειτουργεί σήμερα πάνω από 25.000 τερματικές συσκευές ψηφιακών τυχερών παιχνιδιών και προμηθεύει τα προϊόντα Εικονικών Αθλημάτων της σε περισσότερα από 35.000 καταστήματα και σε περισσότερες από 100 ιστοσελίδες σε 30 χώρες. Επίσης απασχολεί πάνω από 800 υπαλλήλους στο ΗΒ και στον υπόλοιπο κόσμο για την ανάπτυξη και τη λειτουργία των ψηφιακών παιχνιδιών και δικτύων.

 

12

image

image

Newsletter