twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 16:27
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΜε έγγραφό του το Περιφερειακό Τμήμα της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών Βορείου Αιγαίου ζητά από το Δήμαρχο Χίου να ενεργήσει ούτως ώστε να διεξάγεται δωρεάν ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών-διδακτικών επισκέψεων των μαθητών ΕΠΑ.Λ., συγκεκριμένων τομέων.

 

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ:

Αξιότιμε Κύριε,

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μαζί σας το πρωινό της Τετάρτης 15-3-2017 για όλο το φάσμα θεμάτων που αφορούν την Επαγγελματική Εκπαίδευση στο Βόρειο Αιγαίο και ειδικά τη Χίο, αναφερθήκαμε στο θέμα της δωρεάν εκτέλεσης ενός εκπαιδευτικού ταξιδιού στο πλαίσιο  εκπαιδευτικών-διδακτικών επισκέψεων των μαθητών του Ναυτιλιακού, Μηχανολογικού και Ηλεκτρολογικού-Ηλεκτρονικού Τομέα των ΕΠΑ.Λ. της Χίου.

Μετά από σχετική συζήτηση αναφέρατε ότι είναι δίκαιο το αίτημα οι σπουδαστές της Β΄ τάξης των ΕΠΑ.Λ. της Χίου του Ναυτιλιακού, Μηχανολογικού και Ηλεκτρολογικού-Ηλεκτρονικού Τομέα να μπορούν έως 40 μαθητές με τους αντίστοιχους συνοδούς τους από κάθε σχολείο της Χίου να συμμετέχουν σε μια εκπαιδευτική-διδακτική επίσκεψη ανά έτος δωρεάν, από Χίο προς Μυτιλήνη και αντίστροφα. Μας διαβεβαιώσατε δε, ότι θα διαβιβάσετε και θα διεκδικήσετε το αίτημά μας προς τις δυο Ναυτιλιακές εταιρείες που εξυπηρετούν συγκοινωνιακά τη συγκεκριμένη γραμμή και ότι περιμένετε σχετικό έγγραφό μας.

Επειδή από τον επόμενο μήνα κατά πάσα πιθανότητα θα εκφραστεί το αίτημα των διδακτικών αυτών επισκέψεων από τους μαθητές των προαναφερθέντων Τομέων σας αποστέλλουμε το παρόν έγγραφο προκειμένου να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες.

Ευελπιστούμε σε μια άψογη συνεργασία μαζί σας, αναμένοντας να μας κοινοποιηθούν εγγράφως και εγκαίρως τα θετικά αποτέλεσμα των ενεργειών σας.

Με τιμή

Ο Υπεύθυνος του Περιφερειακού Τμήματος Β.Α. της Ε.Τ.Ε.

Κωνσταντίνος-Βίκτωρ Χατζησταμάτης

Σύμβουλος Σταδιοδρομίας

Εκπαιδευτικός Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός

ΕΠΙΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ART DESIGN AND TECHNOLOGY IN THE UNIVERSITY OF MIDDLESEX

site: http://users.sch.gr/convichat

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

12

image

image

Newsletter