twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 15:33
Εκτύπωση

imageΟ Κ. Αυγουστίδης είναι ένας κατά κύριο επάγγελμα αγρότης, ο οποίος έχει την ατυχία να έχει το χωράφι του από το οποίο βιοπορίζεται πολύ κοντά στη ΒΙΑΛ. Πριν από λίγες μέρες για ακόμη μια φορά μια ομάδα από μετανάστες εισέβαλαν σ’ αυτό και στην κυριολεξία λεηλάτησαν την παραγωγή του.

 

Οι λαθρομετανάστες έγιναν αντιληπτοί από τον πατέρα του και υπήρξε συμπλοκή, με τους μετανάστες να επιτίθονται στον πατέρα του. Ο ίδιος όταν έφτασε στο σημείο για εκφοβισμό πυροβόλησε στον αέρα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βρει τον μπελά του, αφού παρέμεινε στην αστυνομία 4 μέρες. Φυσικά η αστυνομία δεν έχει βοηθήσει καθόλου στην προστασία της περιουσίας του, αλλά ούτε και οι επονομαζόμενοι «Αλληλέγγυοι» που σε κάθε ευκαιρία επικαλούνται τον αντιρατσιστικό νόμο τον στηρίζουν για την καταστροφή της σοδειάς του. Συγκεκριμένα λόγω των συχνών κλοπών και της καταστροφής της παραγωγής του ακυρώθηκε συμβόλαιο που είχε με μεγάλο χονδρέμπορο που θα του αγόραζε την παραγωγή του.

 

Ο κ. Αυγουστίδης μίλησε στη ChiosPress για το συμβάν και παράλληλα βγάζει μια κραυγή αγωνίας για τις συνθήκες που αναγκάζεται να ζει και να εργάζεται.

 

Η ελληνική πολιτεία περιμένει από τους Έλληνες να πληρώνουν τους φόρους τους, άραγε ο κ. Αυγουστίδης πώς θα μπορέσει να το κάνει, όταν καταστρέφεται το εισόδημά του.

12

image

image

Newsletter