twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 20:21
Εκτύπωση

Κάπου ανάμεσα σε φθινόπωρο και χειμώνα το αυτοκίνητο σου την θέλει την συντήρηση και τα…ανταλλακτικά του!

Τώρα που ο καιρός κρυώνει και τα έξοδα για ρεύμα τρέχουν κρίμα είναι να τρέχεις κι εσύ για να αγοράζεις καινούργιο αμάξι!

Η πιο εύκολη λύση είναι να του κάνεις ένα γενικό έλεγχο. Να δεις την δεν πάει καλά. Να δεις και τι χρειάζεται αλλαγή και να αγοράσεις μόνο τα απαραίτητα!

Ας ξεκινήσουμε μαζί να βλέπουμε τα απαραίτητα και πιο βασικά Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων που πιθανότατα και το δικό σου αυτοκίνητο χρειάζεται!

 

  1. ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΛΑΣΤΙΧΑ

Το πήγες το αυτοκίνητο για έλεγχο και σου είπαν ότι τα ελαστικά που είχες για τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πλέον ακατάλληλα προς χρήση. Πολύ λογικό ακούγεται!

Επέλεξε να βρεις τα καλύτερα ελαστικά για το αυτοκίνητό σου και θα είσαι παντός καιρού!

Τα γνήσια είναι σίγουρα καλύτερης ποιότητας από τα OEM. Η τιμή τους βέβαια είναι και πιο υψηλή! Ότι πληρώνεις, παίρνεις!

Εκτός βέβαια κι αν είσαι από τους τυχερούς που έχουν κάποιες παραπάνω γνώσεις και έχει φροντίσει να αγοράσει τα ειδικού τύπου ελαστικά που είναι και για χειμώνα και για καλοκαίρι!

 

  1. ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Επισκέψου ένα συνεργείο και έλεγξε την μπαταρία του αυτοκινήτου σου. Αν χρειαστεί, θα σε συμβουλέψουν σε κάποιο κατάστημα με Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων ώστε να την αλλάξεις το συντομότερο δυνατό!

Αν είναι παλιά και το γνωρίζεις και εσύ, πήγαινε κατευθείαν να αγοράσεις άλλη δίχως δεύτερη σκέψη!

Κατά τους φθινοπωρινούς και χειμωνιάτικους μήνες όπου η θερμοκρασίες είναι αισθητά πιο χαμηλές το φορτίο της μπαταρίας είναι πιο υψηλό πράγμα που σημαίνει ότι οι βλάβες μπορούν να επέλθουν ακόμη πιο γρήγορα!

Για το λόγο αυτό, φρόντισε ή να έχεις μια καλή μπαταρία που να αντέχει τα κρύα ή να πας σε κατάστημα Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων να βρεις και να αγοράσεις μια καινούργια για να μετακινείσαι άνετα ότι καιρό και να έχει έξω!

 

3.ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ

Ένα βασικό όταν βρέχει εξάρτημα του αυτοκινήτου σου είναι οι υαλοκαθαριστήρες! Η καλή ορατότητα κατά την οδήγηση είναι το παν για να είσαι ασφαλής στην άσφαλτο σε περίπτωση βροχής ή ακόμη και ψιλού χιονιού.

Αν έχεις τους υαλοκαθαριστήρες σου πάνω από δύο χρόνια τότε σίγουρα χρειάζονται άλλαγμα!

Επισκέψου ένα κατάστημα με Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων για να προμηθευτείς ένα μοντέλο υαλοκαθαριστήρων που θα ταιριάζει στο αυτοκίνητό σου!

Οι νέοι υαλοκαθαριστήρες σου θα σε κάνουν να βλέπεις φανερά καλύτερα σε σημείο που θα αναρωτιέσαι γιατί δεν τους άλλαζες τόσο καιρό!

 

image

  1. ΦΩΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Τα κρύα πρωινά και τις κρύες νύχτες όπου ο καιρός είναι συννεφιασμένος, δεν μπορείς να μην ανάψεις τα φώτα σου!

Σκέψου επίσης να έχει ομίχλη! Τι θα κάνεις αν έχει παλιά φώτα που η ένταση τους έχει πέσει! Επέλεξε καλής και δυνατής έντασης φώτα για να μπορείς να βλέπεις μακριά και καλά!

 

Αυτά λοιπόν, είναι τα λίγα και βασικά που απαραιτήτως χρειάζονται την προσοχή σου και ίσως και μια αλλαγή για τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες μέρες που διανύουμε!

Φρόντισε να τα αλλάξεις αν είναι απαραίτητο το συντομότερο δυνατό, πριν ο καιρός να χαλάσει για τα καλά!

Τι άλλο θα επέλεγες σε Ανταλλακτικό Αυτοκινήτων για το δικό σου αυτοκίνητο τώρα που ο καιρός αλλάζει και το κρύο αλλά και η κακοκαιρία κάνουν αισθητή την παρουσία τους; Η γνώμη σου μετράει για εμάς, μας κάνει καλύτερους και ακόμα πιο.. ειδικούς σε συμβουλές!

 

image

 

 

 

Άρθρο από PartsHouse

 

 

12

image

image

Newsletter