twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 17:18
Εκτύπωση

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, ώρα 21:00

Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Χίου «Κοραής»

“Landscape in movement”

Τον έχουν χαρακτηρίσει «ένα πραγματικό διαμάντι της μουσικής». Παίζει κιθάρα ακροβατώντας ανάμεσα στο τάνγκο, τη τζαζ και την κλασική μουσική. Θεωρείται ιδιοφυία στις μεταγραφές, ενώ παράλληλα έχει γράψει πρωτότυπη μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο, για την οποία βραβεύτηκε πρόσφατα στο διεθνές φεστιβάλ Berlin Brandenburg Landes Film Festival. Ο Αργεντίνος κιθαρίστας Sebastian Pecznik, έρχεται ως καλεσμένος του Μουσικού Φεστιβάλ Χίου, σε ένα πρόγραμμα με έργα Astor Piazzolla και Sebastian Pecznik διασκευασμένα για κιθάρα, όμποε και βιολί.

Συμπράττουν: Demetrios Karamintzas, όμποε / Olga Holdorff-Μυριαγκού, βιολί

Είσοδος ελεύθερη

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του 1ου Μουσικού Φεστιβάλ Χίου, που εγκαινιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι, και έτυχε θερμής υποδοχής σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, και ολοκληρώνει τον κύκλο του για φέτος, ανανεώνοντας το ραντεβού του με το κοινό για το 2018. Την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφουν η βιολονίστα Όλγα Holdorff-Μυριαγκού και ο συνθέτης Λευτέρης Βενιάδης, που είναι και οι εμπνευστές και διοργανωτές του Μουσικού Φεστιβάλ Χίου. 

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Allianz, και με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, του Δήμου Χίου, του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου, του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και του Μουσείου Μαστίχας Χίου, του Κοινωφελούς Ιδρύματος "Μαρία Τσάκος", του mastihashop, της Hellenoc Seaways, της Blue Star Ferries και της Aegean Airlines.

Ώρα προσέλευσης : 20:15

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

image

 

12

image

image

Newsletter