twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 16:52
Εκτύπωση

image Οι Διπλωματούχοι μηχανικοί της Χίου με ανακοίνωσή τους συστρατεύονται με τους πολίτες του ΒΑ Αιγαίου στον αγώνα τους για την κατάργηση της απόφασης αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά μας.

 

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:

 

Είναι μια απόφαση που επιβάλλει ακόμη ένα άδικο μέτρο, ένα μέτρο αναποτελεσματικό, ένα μέτρο που επιδεινώνει τις συνέπειες της νησιωτικότητας.

Τα τελευταία χρόνια οι πολίτες της Χίου επιβαρύνθηκαν με τις ανακόλουθες οικονομικές πολιτικές που επέβαλαν με αναγκαστικό και βίαιο τρόπο οι κυβερνήσεις. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, τα μέτρα αυτά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Η αύξηση του ΦΠΑ θα συρρικνώσει και άλλο την οικονομική δραστηριότητα του νησιού. Μια δραστηριότητα η οποία έχει ακόμα ανοικτές πληγές από τα αναποτελεσματικά μέτρα που της έχουν επιβληθεί. Η οικονομική πολιτική που σχεδιάζεται από τους ξένους και εφαρμόζεται από τις κυβερνήσεις έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα. Τα αποτελέσματά της είναι η συρρίκνωση του εισοδήματος, η εξαθλίωση της κοινωνίας, η φτώχεια, η μιζέρια και άλλα δεινά…
Οι μηχανικοί της Χίου ως μέλη της τοπικής κοινωνίας, ως ελεύθεροι επαγγελματίες και ως καταναλωτές συμμετέχουμε στην απεργία της 22ας Νοεμβρίου 2017 και δηλώνουμε:

 

ΩΣ ΕΔΩ

 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ

 

ΟΧΙ ΣΤΑ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

 

Καλούμε τους βουλευτές όλου του ΒΑ Αιγαίου να συστρατευτούν στον αγώνα των κατοίκων. Θεωρούμε υποχρέωσή μας τη συμμετοχή στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των επόμενων ενεργειών.

 

 

 

 

 

 

 

12

image

image

Newsletter