twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 19:32
Εκτύπωση

Εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγη ώρα στο ανακαινισμένο κατάστημα «Χαρά» στο Βροντάδο. Παρών ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης, Στ. Κάρμαντζης και μεγάλος αριθμός κόσμου.

image

Η εταιρεία ΧΑΡΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1980 από τους αδερφούς Νίκο & Πέτρο Γιαννούμη. Το 2002 άλλαξε εταιρική μορφή και έγινε ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΧΑΡΑ Α.Ε., παράλληλα το 2000 εντάσσεται στον όμιλο αγορών «Ελληνικοί Ορίζοντες ΕΠΕ». To 2006 o ομιλος «Ελληνικοί Ορίζοντες ΕΠΕ» διακόπτει την λειτουργία του και τα s/m ΧΑΡΑ ΑΕ γίνονται μέλος του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ ΕΠΕ.

 

Σήμερα η επιχείρηση αριθμεί συνολικά 8 καταστήματα και ιδιόκτητο χώρο κεντρικής αποθήκης. Απασχολεί περίπου 85 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης και κατέχει μεγάλο μερίδιο της τοπικής αγοράς. Επενδύει συνεχώς στη βελτίωση των υποδομών της , στον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση της μηχανοργάνωσης της, την εκπαίδευση των εργαζομένων της ιδιαίτερα δε, των στελεχών της, στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, και την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία με τους προμηθευτές της. Στηρίζει τους ντόπιους παραγωγούς και προωθεί τα τοπικά προϊόντα.

 

12

image

image

Newsletter