twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 18:29
Εκτύπωση

imageΜετά από δύο εβδομάδες αγωνίας για το αν θα συνεχίσει να λειτουργεί ο Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας του ΕΠΑΛ Καρδαμύλων,

η αγωνία μας έγινε αγώνας, ένας αγώνας που έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καρδαμύλων του Δήμου Χίου, ευχαριστεί όλους τους μαθητές, γονείς, καταστηματάρχες, δασκάλους όλων των βαθμίδων, τους κατοίκους των Καρδαμύλων και τους Καρδαμυλίτες της Αθήνας, που έδειξαν με την παρουσία τους την αγωνία και την αγάπη τους για τα Καρδάμυλα.

Επίσης θέλομε να ευχαριστήσομε τον Δήμαρχο Χίου κ. Μανώλη Βουρνού, τους εκπροσώπους του Αντωνίου, τον Κων. Καρατζά που υπήρξε και καθηγητής στα Καρδάμυλα και γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες των σχολείων μας, στον Αντιπεριφερειάρχη Χίου, κ. Σταμάτη Κάρματζη,  τους Βουλευτές Χίου και τον αγαπητό Καρδαμυλίτη, Νίκο Βάγια, για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξαν στην έκβαση του αγώνα μας.

Ο αγώνας μας δεν θα σταματήσει εδώ. Ενωμένοι θα συνεχίσουμε μέχρι να εξασφαλίσουμε τη συνεχή λειτουργία των σχολείων μας και με μικρότερο αριθμό μαθητών, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της περιοχής μας. Έτσι ενωμένοι θα αντιμετωπίζουμε το κάθε πρόβλημα που αφορά την ευημερία των Καρδαμύλων.

 

 

 

Γράφει: ο Νικόλαος Αν. Βασιλάκης

O Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δ. Κ. Καρδαμύλων

 

12

image

image

Newsletter