twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 19:34
Εκτύπωση

image

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για τις εκλογές του Επιμελητηρίου, αφού μέσα σε λίγες μέρες ανακοινώθηκε και δεύτερη κίνηση. Στα πολύ σοβαρά αρνητικά αυτή της κίνησης είναι ότι στον συνδυασμό μετέχουν δύο βασικά στελέχη του Μαν. Βουρνού. Πρόκειται για τους Καράλη και Καμπούρη.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της νέας κίνησης:

Η επιχειρηματικότητα σήμερα, βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο όπου μεταβάλλεται η παραδοσιακή της μορφή.  Με νέες ευκαιρίες και προκλήσεις να παρουσιάζονται συνεχώς, οι επιχειρήσεις έχουν πιο σημαντικό ρόλο από ποτέ στη διαμόρφωση και ανάπτυξη της κοινωνίας, σε μια δύσκολη και απαιτητική εποχή για το επιχειρείν. Οι επιχειρηματίες, όμως, από τη φύση τους είναι άτομα δημιουργικά και ανήσυχα που έχουν μάθει να αναμετρούνται με τις προκλήσεις.

 

Το νησί μας, παρότι διαθέτει σημαντικούς φυσικούς και ανθρώπινους πόρους, αναζητά συγκεκριμένη στρατηγική ανάπτυξης και ταυτότητα. Πιστεύουμε στη Χίο. Πιστεύουμε στην δυναμική του νησιού, στα πλεονεκτήματα του, στις ικανότητες και δυνατότητες των ανθρώπων του τόπου μας!

 

 

Το Επιμελητήριο είναι ο φυσικός εκφραστής των επιχειρήσεων. Επιδιώκουμε ένα Επιμελητήριο εξωστρεφές, ανοιχτό στην κοινωνία, καινοτόμο, διεκδικητικό, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του νησιού μας, να παίρνει πρωτοβουλίες, να επιμορφώνει και να ασχολείται ενεργά με τους επιχειρηματίες.  Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα, θέτοντας ως αρχές μας τη συνεργασία, την ομαδικότητα, την αλληλεγγύη και πρώτιστα το συμφέρον της Χίου.

 

 

(με αλφαβητική σειρά)

Δημητρακόπουλος Παντελής

 

Ζενιώδης Ευάγγελος

 

Καλαργυρός Στέλιος

 

Καμπούρης Παντελής

 

Καράλης Δημήτρης

 

Κλούβας Σιδερής

 

Κουμής Γιώργος

 

Λεγάτος Παντελής

 

Λιβανού Αναστασία

 

Μόγιας Γιάννης

 

Μονιούκας Μιχάλης

 

Μούνδρος Κώστας

 

Μπελλές Στέλιος

 

Χαβιάρας Μανώλης

 

 

Διαβάστε ακόμη: Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΑΡΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΗ!

 

 

12

image

image

Newsletter