twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 19:26
Εκτύπωση

imageο Νίκος Κοτσέκογλου παρουσίασε το πρώτο του τραγούδι πριν από 4 χρόνια και αμέσως κέντρισε τα βλέμματα. Τη σκηνοθεσία στο βιντεοκλίπ είχε κάνει η dropframe productions - studioklimis και το τραγούδι τιτλοφορείται «Κανω μια ευχη στ' αστερια» σε στίχους και μουσική του Νίκου Κοτσέκογλου και η ενορχήστρωση ανήκει στον Γιάννη Κώνστα.

 

Ο Νίκος Κοτσέκογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο - Καρδάμυλα και είναι ακόμα μόνιμος κάτοικος του νησιού. Με την μουσική ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία και γράφει στίχους, αλλά και μουσική. Έχει φοιτήσει στην Ακαδημία του Εμπορικού Ναυτικού και έχει πάρει μέρος σε OPEN MIC και σε μεγάλες εκδηλώσεις όπως η ετήσια γιορτή του ΑΝΤ1 ακόμα έχει παρακολουθήσει μαθήματα όπως στούντιο, κινησιολογία, ορθοφωνία, ρεπερτόριο, θεωρεία μουσικής, πλήκτρα σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, και ιστορία μουσικής στην σχολή του ΑΝΤ1.

 

 Ο Νίκος Κοτσέκολγου είναι εν ενεργεία ναυτικός και αναγκάζεται να κάνει κενά στην ενασχόλησή του με το τραγούδι. Αυτή την περίοδο δήλωσε συμμετοχή στο THE VOICE, αλλά η συμμετοχή του παγώνει, καθώς τον κάλεσε η εταιρεία του να μπαρκάρει.

 

12

image

image

Newsletter